Ledenadministratie

Afdrukken

De ledenadministratie van EZC '84 zorgt er voor dat alle informatie van onze leden overzichtelijk wordt bijgehouden en (indien nodig) wordt doorgegeven aan de KNVB.

Het is van groot belang voor zowel de vereniging als de leden dat deze informatie actueel en juist is.
Mocht u wijzigingen hebben op uw gegevens, geef dit dan door op : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U kunt alleen schriftelijk opzeggen: Dit kan via het afmeldformulier OF via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

U meldt u uiterlijk af voor 10 juni van het kalenderjaar voor het volgende seizoen. Anders bent u nog minimaal 1 seizoenshelft contributieplichtig.

Contributie

CONTRIBUTIE

EZC '84 hanteert de volgende contributie-bedragen. Deze zijn vastgelegd tijdens de algemene ledenvergadering van juli 2015:

Categorie Bedrag
Senioren € 195,00*
35+ / 7x7 € 110,00*
O19 (A junioren) € 125,00*
O17 (B- Junioren) € 125,00*
O15 (C- Junioren) € 125,00*
O13 (D- Pupillen) € 100,00
O11 (E- Pupillen) € 100,00
O9 (F- Pupillen) € 100,00
Spelgroep gratis
G- Spelers € 70,00
Niet-spelend lid € 50,00
Donateur € 20,00
*  Dit bedrag is exclusief de voorjaarsloten á € 25,00
Voor spelende leden is de contributie inclusief € 20,00 bijdrage in de kleding

De afschrijving van de contributie verloopt middels automatische incasso. Afschrijving wordt in 4 termijnen voldaan. De afschrijvingstermijnen zijn: September, November, Januari en Maart. Deze bedragen zijn vastgesteld op de ALV van 30 september 2019.
Opgelopen boetes voor het oplopen van gele- en rode kaarten en/of straffen door de KNVB worden automatisch geïncasseerd.

Aanmelden als lid

Wil jij lid worden van de gezelligste club van Epe?
Meld je dan nu aan. Dat kan via dit online formulier.

Mocht de link niet werken kun je ook onderstaand formulier uitprinten, invullen en inleveren bij het wedstrijdsecretariaat van EZC '84. Een scan van een ingevuld formulier kunt u ook sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Klik hier voor downloaden


 

Stichting Leergeld

Tegemoetkoming Contributie Junioren/Pupillen:
Via de Stichting Leergeld is het mogelijk om een bijdrage te krijgen in de contributie. Stichting Leergeld zet zich in voor schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen, die vanwege gebrek aan financiële middelen niet mee kunnen doen met hun leeftijdgenootjes.
Ouders of verzorgers van deze kinderen kunnen een beroep doen op hulp van een lokale stichting Leergeld indien zij bepaalde binnen- of buitenschoolse activiteiten voor hun kinderen niet kunnen betalen en een aantoonbaar besteedbaar inkomen hebben dat beneden 120% van het bijstandsniveau ligt.
Voor informatie of aanvraag kunt u hier terecht

 

Subsidieregeling Jeugd gemeente Epe

Subsidieregeling Jeugd gemeente Epe
De Subsidieregeling Jeugd van de gemeente Epe is er voor alle kinderen van 5 tot en met 17 jaar. De subsidie is een bijdrage in de kosten van het lidmaatschap van een sport- of culturele vereniging. Zo’n lidmaatschap kost geld.Behalve de contributie zijn er vaak nog extra kosten. Sportkleding, lessen, een muziekinstrument of andere toebehoren. Dat kan flink aantikken.Met de Subsidieregeling Jeugd scheelt dat per kind per jaar in elk geval al €100,-.
U kunt hier de subsidie aanvragen
De gemeente eist dat u een bewijs van inschrijving mee stuurt. Deze kunt u aanvragen bij de ledenadministratie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. de naam van het lid en de geboortedatum Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een bvi verstrekken.

Afmelden als lid

We vinden het jammer dat je je afmeldt. We willen wel graag alles goed afsluiten en daarom dien je je afmelding met dit formulier te doen
Klik hier voor downloaden