Vertrouwenspersoon

Afdrukken

EZC '84 wil een veilige voetbalvereniging zijn, waar iedereen met plezier voetbalt en zich thuis voelt. Dat betekent dat we met elkaar binnen de vereniging er alles aan moeten doen om zaken als treiteren en pesten, agressie en geweld, discriminatie, seksuele intimidatie en andere ongewenste omgangsvormen zoveel mogelijk te voorkomen. Ongewenst gedrag komt overal voor en kan dus – helaas – ook binnen onze vereniging voorkomen.

Wat voor de één misschien een grapje is, kan voor de ander een ongewenste omgangsvorm zijn. Het mooiste zou zijn dat degene direct wordt aangesproken op het gedrag dat als ongewenst wordt ervaren. Dat blijkt in de praktijk niet altijd even gemakkelijk. Gevoelens van onmacht, schaamte, woede of wat dan ook kunnen reden zijn dat het slachtoffer zich niet uitspreekt en er dus mee rond blijft lopen. In zulke gevallen is het goed om bij een persoon terecht te kunnen die niets doorvertelt en die een geheimhoudingsplicht heeft. Een persoon die luistert en die niets doet zonder eerst te overleggen met degene die de melding heeft gedaan wat de beste oplossing voor het probleem is. Zo iemand heet een vertrouwenspersoon.

Binnen EZC '84 beschikken wij over twee vertrouwenspersonen. Te weten Marjolijn van Welsum en André van Huffelen
Indien jij / u als lid, ouder, vrijwilliger of gast van onze vereniging last heeft van ongewenst gedrag, dan kun jij / kunt u contact opnemen met de vertrouwenspersoon.

De vertrouwenspersoon heeft de volgende taken:

Vertrouwenspersonen:

  Marjolijn van Welsum
06 23034642
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  André van Huffelen
06 53826471
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


EZC '84 onderschrijft de onderstaande gedragsregels van de KNVB / NOC-NSF en verlangt van haar trainers/trainsters/begeleiders/begeleidsters deze regels in acht te nemen bij hun taak: