Oktober 2019 - Mark van Emmerik

Afdrukken

Naam  :  Mark van Emmerik  
Geboorte datum :  25-04-1971  
Lid sinds :  nvt  
Favoriete Club :  Geen. Hou niet van voetbal  

Over Mark

Mark is sinds 2011 actief als voorzitter van de Stichting tot exploitatie sportpark de Kweekweg en in die hoedanigheid enorm betrokken bij het wel en wee van onze mooie vereniging.

Mark werd in 2011 door Robert Priem en Adrian van Essen bij zijn vertrek van de Junior kamer of hij wat voelde om de toenmalige voorzitter, Jan Oonk te willen vervangen bij de stichting.
Aangezien er net een nieuw kunstgrasveld was neergelegd, zouden de werkzaamheden wel meevallen.
Niets bleek minder waar. EZC '84 bleek een zeer actieve vereniging en de jaren die volgde was Mark bij ontzettend veel "projecten" en verbouwingen betrokken. Niet alleen als aanjager, maar ook als klusser stopte deze kanjer vele uren in het verbeteren van onze accommodatie, zoals de verbouwing van de kleedkamers, de bouw van de materiaalschuur en recent nog als drijvende kracht en klusser bij de renovatie van de keuken/kantine.

Met zijn kennis, energie en netwerk is Mark een zeer gewaardeerde "vrijwilliger". Zo schuift hij maandelijks aan bij de bestuursvergadering om de voortgang van de stichting te belichten. Daarnaast neemt hij deel aan menig overleg, zoals die van de voetbalfederatie in de Gemeente Epe.

Wij als vereniging zijn enorm blij met deze vrijwilliger die enorm veel arbeid verricht in de luwte maar een onmisbare schakel is binnen de vereniging/stichting

Wat wil je nog kwijt?

We moeten vooral doorgaan met de ingeslagen weg.


Bedankt voor je inspanningen bij onze vereniging. We hopen nog lang van je diensten gebruik te mogen maken. Geniet van je cadeaubon van wijnkoperij Kroeze.