December 2019 - Maurice Schalker

Naam  :  Maurice Schalker  
Geboorte datum :  17-08-1967  
Lid sinds :  01-08-2011  
Favoriete Club :  AFC Ajax  

Over Maurice
Maurice is ruim 9 jaar geleden komen "aanwaaien" om de toenmalige PR-vrijwilliger op te volgen. Zijn eerste project was de website van EZC '84 te vernieuwen en uit te bouwen en welke hij nog steeds beheert. Daarnaast heeft hij zich jaren ingezet om EZC '84 op de (digitale) kaart te zetten door het bijhouden en uitbouwen van alle sociale media, het verzorgen van de persberichten, nieuwsbrieven, (elftal)foto's en wedstrijdverslagen. Als bestuurslid is hij als zodanig nog steeds verantwoordelijk voor de PR/website. Naast zijn diverse activiteiten is hij ook enige tijd ad-interim voorzitter geweest. 

Als "ondersteuning" of organisator bij diverse activiteiten/commissies zoals: Sponsorcommissie, Worstenactie, verbouwing, bedrijventoernooi etc is hij altijd wel te vinden. Daarnaast fluit hij regelmatig een wedstrijd bij de jeugd of de 35/45+. Het afgelopen jaar heeft hij zich voornamelijk ingezet bij de Jeugdcommissie ter algemene ondersteuning en is hij op maandagochtend regelmatig bij de Onderhoudsploeg te vinden en staat hij (bijna) iedere wedstrijd van het eerste Elftal langs de lijn om verslag te doen van de verrichtingen en EZC '84 te vertegenwoordigen bij de tegenstander.
Daarnaast verzorgt hij de Ledenadministratie van EZC '84 en helpt bij het gebruik van sportlink.
Al met al een vrijwilliger met geel/blauw bloed.

Wat wil je nog kwijt?
Ik ben in de gezegende omstandigheid dat ik passioneel met mijn hobby kan en mag omgaan. EZC '84 en de jeugd van EZC '84 geven me veel voldoening. Ik ben mij er van bewust dat de tijd die ik spendeer niet door iedereen in onze mooie club kan worden gestoken, maar ik hoop dat we met elkaar onze mooie en fantastische vereniging vooruit kunnen blijven helpen. Schroom daarom niet en doe eens iets extra's voor de vereniging. Ik weet zeker dat het ook u bevalt en zeker smaakt naar meer.
Ik hoop in ieder geval de komende jaren me met de zelfde passie te mogen inzetten voor onze club.

Bedankt voor je inspanningen bij onze vereniging. We hopen nog lang van je diensten gebruik te mogen maken. Geniet van je cadeaubon van wijnkoperij Kroeze.

Wedstrijdverslag

Nieuws

 
© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation