Februari/Maart 2020 - Daphne van Dregt / Albertien Brummel

Naam  :  Albertien Brummel   /Daphne van Dregt
Geboorte datum :  23-jun-1972  21-nov-1995
Lid sinds :  21-09-2018  16-10-2019
Favoriete Club :  Feyenoord  Ajax

Deze keer 2 vrijwilligers van 2 maand(en). De dames verdienen, volgens het bestuur, beiden de titel vrijwilliger van de maand. Om voor beide dezelfde waardering uit te spreken heeft het bestuur er voor gekozen om ze samen te huldigen.


Over Albertien

Albertien is sinds 2018 lid van EZC '84 en sinds dit seizoen actief als kantinecoordinator samen met Jan Oonk en onze andere vrijwilliger van de maand: Daphne van Dregt.
Albertien is sinds vorig seizoen ook leidster van de JO14-2 en sinds dit seizoen dus verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de kantinecommissie. 
Na het vertrek van Aniek, waren het Albertien en Daphne die zich opwierpen om deze functie op zich te nemen. Zij regelt samen met Daphne de kantineroosters en bezetting van onze kantine.

Over Daphne

Daphne is sinds 2019 officieel lid van EZC '84 toen zij als speelster overkwam van Wissel om in ons Vrouwen 1 elftal te spelen. Naast haar bemoeienissen met de kantinecommissie en speelster van de VR1 is Daphne ook nog trainster van de JO10-2 en geeft ze af en toe training aan de keepers van dit elftal.
Samen met Albertien en Jan zorgen ze er voor dat er altijd iemand een kantinedienst draait en is zij en Albertien nooit te beroerd om een extra dienst te draaien wanneer zij het rooster niet sluitend krijgen.

Samen zorgde ze er o.a. voor dat de kantinevrijwilligers herkenbaar achter de bar staan met het "kantine-topper" poloshirt.

Wat wil je nog kwijt?

Albertien

EZC '84 is een mooie club is waar ik altijd met veel plezier kom. Grappig dat je er zo van voetbalmoeder naar een echte EZC '84 supporter kunt uitgroeien.

Daphne

Ik vind het echt een eer om als vrijwilliger van de maand bij deze mooie vereniging te worden verkozen.

Bedankt voor jullie inspanningen bij onze vereniging. We hopen nog lang van jullie diensten gebruik te mogen maken. Geniet van je cadeaubon van wijnkoperij Kroeze.

Wedstrijdverslag

Nieuws

 
© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation