Wagenvoort Vuurwerk sponsort EZC '84

Wagenvoort Vuurwerk uit Wapenveld heeft een mooie actie waarbij het met iedere bestelling die is gedaan bij Wagenvoort met het speciale bestelformulier of via de webshop met de speciale bestelcode het een percentage van de bestelling overmaakt aan EZC '84. Wat moet je doen om bij te dragen aan deze leuke bestelactie? 

  1. Download het EZC '84 bestelformulier en leveren dit in en reken af in de showroom van Wagenvoort Vuurwerk. Uw bestelling telt dan mee voor de sponsoractie.
  2. Bestellen via internet kan ook. Ga naar www.vuurwerkmegastore.nl en gebruik dan kortingscode EZC-C2HW-8NAF. U ziet geen korting, maar uw bestelling wordt meegeteld voor de sponsoractie.
  3. Alle reguliere aanbiedingen, stuntacties en kortingen blijven geldig bij deelname aan de sponsoractie.
  4. Wanneer een bestelling eenmaal is afgerond en afgerekend kan deze later niet meer aan de actie worden toegevoegd.

 

Dalhuisen nieuwe shirtsponsor JO17-2

Sinds enkele weken is Dalhuisen Energie(k) in Beweging de trotse Shirtsponsor van ons JO17-2 elftal.
Reden voor de sponsorcommissie om dhr Dalhuisen persoonlijk te bedanken voor deze sponsoring.

Dalhuisen is zeker geen onbekende bij EZC '84 want naast deze shirtsponsoring prijkt er ook al enige jaren een mooi reclamebord langs het eerste veld van EZC '84.

Als dank ontving dhr Dalhuisen een bos Bloemen en werd er nog even een foto gemaakt met het team in hun nieuwe outfit.

 

Sinterklaas bezoekt EZC '84

Woensdagavond hadden de trainers van jo8 en jo9 wel hele speciale assistentes: 3 Pieten kwamen meehelpen om de jongens te laten zien hoe pieten een balletje trappen op het veld! Hartstikke leuk voor de jongens en later kwam er nog een Piet bij om mee te helpen. Deze oplettende Piet zag dat er een bal op het dak van de kantine lag. Daken zijn natuurlijk bekend terrein voor Pieten en de Piet ging met behulp van een trap het dak op om de bal ervan af te halen. Alleen: daarna durfde hij zelf het dak niet meer af! Hoe moest dat nou?

Winterprogramma Jeugd

Tijdens de winterstop staan er diverse activiteiten en oefenwedstrijden gepland. Hieronder vind je het overzicht. De oefenwedstrijden zullen ook z.s.m. in het programma worden opgenomen.

Winterprogramma Jeugd Ezc'84

* 12 januari zaalvoetbal pupillen in zaal RSG: JO9,JO10,JO11,JO12 en JO13.
tijden worden nog bekend gemaakt door activiteitencommissie.

* de JO8-1 gaat een zaalcompetitie doen op de volgende data's  12, 19 en 26 januari en 2 februari. 
Locatie en definitieve tijden worden nog vastgelegd. Zij gaan spelen tegen oa. Oene, Wzc, Hattem

MO17 in het nieuw

Ook het MO17 elftal is afgelopen weken in het nieuw gestoken. Voor dit elftal werden 3 sponsoren bereidt gevonden om de dames te voorzien van nieuwe kleding, trainingspakken en sporttassen.

Benu apotheek prijkt sinds kort op de shirts, Woninginrichting Tuinman B.V. droeg zorg voor de trainingspakken en Bijsterbosch Schoonmaakdiensten heeft de dames voorzien van nieuwe sporttassen.

De sponsoren werden afgelopen week bedankt voor hun sponsoring en ontvingen een bos bloemen van de sponsorcommissie. Uiteraard mocht een foto van het team samen met de sponsoren niet ontbreken.
Sponsoren bedankt!

 

De Koperen Ezel hoofdsponsor Vrouwen 1 EZC '84

Het elftal van Vrouwen 1 van EZC '84 is in het nieuw gestoken door hun trouwe sponsor de Koperen Ezel.

Ard en Dianne Westerink zijn al jaren trouwe sponsor bij EZC '84. Naast een sponsorbord langs het eerste veld, sponsorde ze de meiden-elftallen. 
Dat is niet zomaar. Het gezin bestaat uit voornamelijk vrouwen en de meeste zijn ook nog eens actief bij EZC '84.

45+ team zet speler in het zonnetje

De spelers van het 45+ team van EZC '84 heeft afgelopen vrijdag Jan Schouten, speler van dit team, in het zonnetje gezet.
Jan is 65 jaar geworden en ontving daarom een EZC '84 shirt met zijn naam en het nummer 65.

Jan ook namens ons van harte gefeliciteerd

EZC '84 JO19-1 in het nieuw gestoken

Sinds dit seizoen beschikt EZC '84 weer over een JO19 team. Een nieuw team betekent ook nieuwe sponsoren.

Het wedstrijdtenue werd al voorzien van een opdruk door de Firma Herms. Sinds enige weken beschikken de spelers van dit gemengde team ook over nieuwe trainingspakken en sporttassen.
Sinds dit seizoen voetballen Melvin en Damian van der Haar bij EZC '84 en in dit team. Reden voor Peter, vader van de jongens en eigenaar van Peter van der Haar Schilderwerken, om de trainingspakken en de sporttassen te sponsoren.

Het team is blij met de nieuwe trainingspakken en tassen en wilde Peter van der Haar persoonlijk bedanken. Dat gebeurde afgelopen zaterdag voor aanvang van de competitiewedstrijd tegen de koploper Hierden.

Peter van de Haar van Peter van der Haar Schilderwerken ontving uit handen van de sponsorcommissie een grote bos bloemen. De wedstrijd werd overigens met 2-1 gewonnen.

Peter van der Haar Schilderwerken en Firma Herms namens de JO19 en de sponsorcommissie van EZC '84 ontzettend bedankt voor deze geste.

Vele handen maken licht werkt.

Op initiatief van Jan Oonk werd er vandaag flink geklust door een aantal vrijwilligers en spelers van EZC '84.
Een van de wensen die al jaren leeft bij de Onderhoudsploeg is om de fietsenstalling te voorzien van straatwerk. Helaas was hiervoor niet voldoende budget en dus werd besloten om in ieder geval een flink stuk te bestraten om zo plaats te bieden aan de tientallen scooters.

Om 09.00 uur verzamelden een aantal vrijwilligers om met man en macht de bovenlaag, bestaande uit split, te verwijderen. Met veel spit en graaf werk kon er daarna een flinke laag wit-zand worden gekruid. 
Tijdens de welverdiende pauze werd er genoten van goede lunch zodat de mannen na de pauze weer volop aan het werk konden om de klus voor het einde van de middag te klaren.

Het resultaat is keurig geworden. Mannen en Stef vd Hoek bedankt voor jullie inzet !! Wederom Top.

Pagina 1 van 11

Volgende wedstrijd

EZC '84 -1


Zaterdag 9 Februari
EZC '84 - Reaal Dronten
14:30 uur


 

Wedstrijdverslag

Nieuws


 


 

 

 

© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation