Sinterklaas bezoekt EZC '84

Vanavond heeft de Sint samen met zijn Pieten een bezoekje gebracht aan het sportpark bij EZC'84.

Zo zachtjes als ze 's nachts over de daken gaan, hoe luidruchtig ze vandaag het terrein opkwamen. Sinterklaas was van zijn paard gevallen en gelukkig kon hij met een vrachtwagen van Loodgietersbedrijf M. Kramer Epe​ toch op tijd bij EZC '84 worden gebracht,

De kinderen waren blij verrast en kregen veel snoepjes van de Pieten.

Hier en daar nog even een kiekje met de Sint en of Piet en toen was het tijd om de mooi versierde kantine in te gaan.

De kinderen mochten één voor één bij de sint komen en de rijmpiet had voor ieder kind een leuk passend rijmpje gemaakt.

Nadat alle kinderen waren toegesproken krijgen zij een kadootje en werden de kinderen uitgezongen door de sint en zijn pieten.

Buiten gingen de voetbalpieten nog even een potje voetballen met de kinderen en werd er nog een leuke foto gemaakt samen met de Pieten.

Daarna vertrok de Sint met zijn Pieten weer en konden zij met een voldaan gevoel op naar het volgende adres om nog meer kindertjes blij te maken.

De jeugdcommissie wil de Sint en zijn Pieten hartelijk bedanken en hopen dat zij volgend jaar onze mooie vereniging weer een bezoekje komen brengen.

Tevens dank aan alle vrijwilligers die zich hebben ingezet om deze avond mogelijk te maken.

Fotoverslag:
https://photos.app.goo.gl/KSdUdwjTJzFK4Phq6

KNVB Shirtje ruilen

In het kader van het 130-jarig bestaan van de KNVB krijgen alle 3.000 voetbalverenigingen in Nederland een speciaal jubileumshirt in ruil voor een verenigingsshirt van de betreffende vereniging.

Het patroon op het shirt bestaat uit een samenspel van vormen en vlakverdelingen die ook zijn terug te vinden op de shirts van alle Nederlandse voetbalverenigingen.

Gisterenavond werd ons shirt geruild met het KNVB-jubileumshirt. Het shirt ontvingen we uit handen van Rini Brummel van de KNVB. Het speciale shirt zal ingelijst worden en een mooi plekje op ons sportpark krijgen. Het EZC '84 shirt dat Rini uit handen van onze jeugdvoorzitter Frank Vijge ontving, zal op de KNVB-Campus worden neer gehangen naast alle andere bijna 3000 shirts.

Trainer Frank Spijker verlaat EZC '84 aan einde seizoen

Aan de samenwerking tussen EZC '84 en Frank Spijker komt aan het einde van dit seizoen een einde.
Spijker heeft te kennen gegeven te willen stoppen en ook EZC hield al rekening met dit scenario daar Spijker vorig jaar nog aangaf er nog één seizoen aan vast te willen plakken.

Oude EZC '84 ballen naar Maroko


Enkele maanden geleden werden we benaderd door Overland Travel of wij bij EZC '84 nog enkele oude ballen hadden om tijdens hun reis naar Marokko deze te kunnen geven aan de lokale inwoners. 
Bij het opruimen van het ballenhok waren er inderdaad enkele "afgeschreven" ballen beschikbaar gekomen. 
De ballen zijn goed terecht gekomen in kunnen nog een prima ronde mee in Marokko. Vandaag ontvingen we enkele foto's van de lokale jeugd met onze EZC '84 ballen.

Alle Rabo clubsupport stemmers bedankt!!

Afgelopen maandagavond werd de Rabo Clubsupport cheque uitgereikt. Voor EZC '84 was er een cheque met maar liefst 561,83 euro beschikbaar.
Via deze weg willen we alle leden die op ons hebben gestemd bedanken voor hun stem. Wij hopen volgend jaar weer op uw steun te mogen rekenen.

Scheidsrechters bedankt!

Deze week is het de week van de scheidsrechter.
Wij willen onze (club)scheidsrechters ontzettend bedanken voor hun tijd en inzet. Zonder deze vrijwilligers is er géén voetbal.

Wilt u ook eens een wedstrijd(je) begeleiden/fluiten? Geef u dan op als vrijwilliger bij EZC '84. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene Ledenvergadering EZC '84 goed bezocht

Afgelopen maandag, 30 september, hield EZC '84 haar jaarlijkse Ledenvergadering. 
Tijdens de goed bezochte vergadering werd teruggeblikt op het afgelopen seizoen.

Onze vereniging staat er goed voor. Qua financiën hebben we het bij de vereniging en de stichting goed voor elkaar.

Subsidie regeling Jeugd gemeente Epe

Sinds enkele weken kunt u, als ouder, gebruik maken van de subsidie regeling Jeugd gemeente Epe.

We hebben inmiddels al een flink aantal leden kunnen voorzien van het BVI (bewijs van inschrijving) die u nodig heeft voor uw aanvraag.
Mocht u niet uit de (digitale) aanvraag bij de gemeente Epe komen, helpen wij u graag met de aanvraag.
U kunt hiervoor een mailtje sturen naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen u dan graag bij EZC '84 met het invullen van uw aanvraag tijdens b.v. de training van uw kinderen.

Pagina 1 van 20


 

Wedstrijdverslag

Nieuws


 


 

 

 

© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation