Marktslager van Bussel sponsor EZC '84

Marktslager van Bussel is toegevoegd aan de sponsoren van EZC '84. 
Uit handen van Henk van der Haar ontving eigenaar van Bussel een bos bloemen als dank.

Het bord van de marktslager heeft een prominente plek gekregen bij de ingang van het Sportpark.

Aanvang trainingen

Het kabinet heeft besloten dat vanaf maandag 10 januari de jeugd tot 18 jaar weer mag sporten tot 20.00 uur.
Dit betekent dat de trainingen van de jeugd weer op de reguliere tijden zullen worden gehouden.
We hopen jullie dus allemaal weer te mogen begroeten op onze mooie club

Een terugblik op de eerste seizoenhelft

In de winterperiode is het altijd een goed moment om terug te blikken op de 1e seizoenshelft. Helaas hebben we door Corona niet alle wedstrijden kunnen spelen. 

De beker begonnen we met 2 nederlagen tegen ploegen uit de 3e klasse met ambitie. De laatste wedstrijd was tegen Wijthmen. Een tegenstander die op hetzelfde niveau speelt als ons team. De eerst echte graadmeter die in een 2-2 gelijkspel eindigde. Dat gaf een goed gevoel voor de start van de competitie.

Helaas was er sprake van een valse start in de competitie. Uit in Ermelo werd kansloos verloren van titelkandidaat EFC. Een 9-1 verlies. Jordi wist de tegentreffer te maken

De volgende wedstrijd was wederom tegen een ploeg met ambities. Harskamp had zich flink versterkt en kwam al snel op een 0-2 voorsprong. Met enig fortuin kwamen we terug in de wedstrijd door een doelpunt van Jordi. Direct naar rust scoorde Harskamp de 1-3 en kreeg een grote kans op de 1-4. Die werd gemist en dat was het signaal om alles of niks te spelen. Door doelpunten van de gebroeders Krijgsman werd het 3-3. Daarna kon het beide kanten op maar bleef het bij de 3-3.

Toen de uitwedstrijd tegen de buren van VEVO. Onze 1e helft was prima en via een doelpunt van Mark en Sem stonden we met 0-2 voor. Er leek niet veel aan de hand. Maar in 6 minuten draaide VEVO de wedstrijd om en kwam voor met 3-2. Gelukkig wist Mark via een geweldige vrije trap er weer 3-3 van te maken.

De thuiswedstrijd tegen Barneveld moest de eerste overwinning op gaan leveren. Dat wisten we ook voor elkaar te krijgen. Goed voetbal en mooie aanvallen leverende doelpunten van Mark (2x), Sem, Stephan en Damian op waarmee we een 5-0 overwinning binnen wisten te halen. Een mooie opsteker richting de derby tegen Heerde.

Na een week goed trainen gingen we de strijd aan met de gedoodverfde kampioen van onze klasse. Natuurlijk was Heerde beter maar we wisten ze het goed moeilijk te maken. Einduitslag 2-0.

De uitwedstrijd tegen Veluwse Boys was er een om snel te vergeten. Een druilerige middag waarin we collectief faalden. We verloren kansloos met 5-0.

De volgende wedstrijd was thuis tegen Vierhouten. Een tegenstander die op de ranglijst bij ons in de buurt staat. Vooral dankzij goed verdedigend werk kregen de gasten weinig tot geen kansen. Wij wisten wel te scoren waardoor we de wedstrijd wisten te winnen. Doelpuntenmakers:  Patrick, Mark en Damian.

De uitwedstrijd tegen SDS bleek de laatste van de 1e seizoenshelft. We begonnen goed aan de wedstrijd maar na de tegengoal werd het snel minder. De 2-0 achterstand was dan ook niet verrassend. Na de rust was het spel wel beter maar scoorde SDS de 3-0. De 3-1 van Patrick kwam te laat om nog een punt mee te nemen.
Zo kwam er na 8 competitie wedstrijden een einde aan de 1e seizoenshelft. Corona gooide (weer) roet in het eten. Met 8 punten zijn we op de 9e plek beland.

Op moment dat dit geschreven wordt is nog niet bekend wanneer we weer mogen trainen. Het is dan ook onzeker wanneer de competitie zal worden hervat.

Zodra we weer mogen zullen we de trainingen gaan hervatten. We gaan dan ook, in overleg met de trainers van de JO19-1, de jeugdige talenten laten meetrainen met het 1e elftal. Want er is voldoende talent binnen de club en we gaan met elkaar aan de slag om de overstap naar de senioren makkelijker te laten verlopen. 

Als we daar samen in slagen gaan we een goede toekomst tegemoet als EZC’84. 

EZC '84 JO16 kampioen Najaarscompetitie

De jongens van de JO16 van EZC '84 hebben afgelopen zaterdag de najaarscompetitie afgesloten als lijstaanvoerder en mogen zich daarmee kampioen noemen.
Uit de 7 gespeelde wedstrijden wisten de mannen van Frank Vijge & Thomas van Huffelen er 6 te winnen en 1 gelijk te spelen.

Naast de 50 doelpunten die zij wisten te scoren kregen zij slechts 8 doelpunten tegen, waarmee zij samen met IJVV het minst gepasseerd zijn.

Na afloop van de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen ZVV '56 uit Apeldoorn was er daarom een bescheiden feestje.

EZC '84 verlengt met hoofdtrainer G.J. Piksen

EZC '84 heeft afgelopen week het contract met hoofdtrainer Gert-jan Piksen verlengt. Beide partijen hebben de intentie uitgesproken om de komende 2 seizoenen de samenwerking voor te zetten.

Piksen, die sinds seizoen 2020/2021 de scepter zwaait bij EZC '84 wilde dolgraag zijn samenwerking verlengen. "Voor mij liggen er meer dan voldoende uitdagingen bij deze mooie club", aldus de trainer. "Er is nog voldoende om aan te bouwen en voort te borduren aan de ontwikkeling van het 1e elftal. Naast de huidige selectie, is er in de jeugd ook voldoende kwaliteiten om verder te bouwen".

Vorig jaar gooide corona roet in het eten, toen het 1e elftal een prima start kende. Helaas werden er toen slechts 2 wedstrijden in de reguliere competitie afgewerkt. Momenteel staan de mannen van Piksen met 8 punten uit 8 gespeelde duels op de 9e plek. Maar ook dit jaar lijkt Corona een vroeg einde te maken aan het seizoen.

Naast Piksen gaat ook de staf van de selectie de uitdaging aan om volgend seizoen de ingeslagen weg voor te zetten. 
EZC '84 is blij met samenwerking en kijkt ook vol vertrouwen naar de toekomst.

 

Opening kantine

Beste leden, vrienden en supporters,
Na de sluiting van onze kantine op zaterdag 4 december, zal deze de komende
zaterdagen weer geopend zijn tot 17.00 uur.
 
I.v.m. de huidige landelijke corona maatregelen, gelden hiervoor onderstaande afspraken:
 
1. Om 17.00 uur dient de kantine gesloten te zijn. Voor die tijd zijn alle bezoekers dus naar huis.
2. De bezoekers zitten op 1,5 m afstand. (ook op het terras)
3. De bezoekers dienen in het bezit te zijn van een QR code.
4. Betreden van de kantine ALLEEN met dragen mondkap. Wanneer u gaat zitten mag de mondkap af.
5. Er zijn SLECHTS 20 zitplaatsen. VOL=VOL. U dient dan de kantine te verlaten. Indien er nog plek is op het terras kunt u hier plaatsnemen, waarbij de zelfde regels gelden. Ook hier geldt VOL=VOL. U kunt NIET reserveren.
6. De bezoekers dienen de aanwijzingen van bestuur en Kantinepersoneel op te volgen.
7. ONZE BARMEDEWERKERS STAAN ER VRIJWILLIG EN MOETEN ZICH HOUDEN AAN DEZE AFSPRAKEN. Respecteer ze
8. We rekenen op ieders medewerking en vragen jullie om de afspraken te volgen om boetes te voorkomen.
 
Mochten er klachten komen, dan zal het bestuur maatregelen nemen en besluiten om de kantine tot nader orde te sluiten.

Sinterklaasactie EZC '84

Even leek het er op dat Sinterklaas niet bij EZC '84 kon komen in verband met de aangescherpte Coronamaatregelen. Maar EZC '84 zou EZC '84 niet zijn als er niet alles aan gedaan werd om dit geweldige kinderfeest toch door te laten gaan,
Na spoedoverleg werd besloten om alle kinderen van de Spelgroep, JO07 en de JO09 teams persoonlijk te bezoeken. En dus togen 3 pieten met cadeaus en pepernoten langs 23 kinderen op 22 adressen.
Wat een feest was dat. Alle kinderen ontvingen een cadeau van de Sint en een zakje pepernoten. Ook de broertjes en zusjes werden niet vergeten en kregen ook een heerlijk zakje pepernoten.

De reacties bij de kinderen en de ouders was onvergetelijk. EZC '84 kan terugkijken op een zeer geslaagde actie en bedankt allen die die hebben mogelijk gemaakt.

Bij EZC ‘84 geen sint en piet?
Dat kan toch helemaal niet?
Vrijwilligers direct paraat
zodat dit feestje wel door gaat.
Snel met Sint gebeld.
en het hele verhaal verteld.
Ik stuur gewoon 3 pieten
zodat de kids wel kunnen genieten.
Alle adressen in de tom-tom
en doen we het dit jaar andersom.
De kinderen niet naar EZC
Dan nemen we gewoon de pieten mee
Op afstand aan de deur.
Zo krijgen we geen gezeur.
Een klein kadootje voor iedereen.
Dan maar niet door de schoorsteen.
Gelukkig komt het zo allemaal goed.
Wat een beetje inspanning al niet doet.

Wie nog meer blije gezichten wil zien kan de fotoserie bekijken: https://photos.app.goo.gl/M6982jZQdbfpwQGB9

Pagina 1 van 34

Wedstrijdverslag

Nieuws

 
© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation