Nieuws van de Jeugdcommissie

Beste Ouders / Verzorgers,

Na een half jaar op weg te zijn met een hervormde jeugdcommissie, wil ik jullie als ouders even bijpraten hoe wij vinden dat het gaat.
Als ik voor mijzelf praat, dan vind ik dat we de juiste afslag hebben genomen, en op de juiste route zitten. Ik hoor u denken, maar waar gaan we naar toe dan ?

Allereerst kunnen we voor de jeugd terug kijken op een goede eerste helft van het seizoen. Vele teams zijn goed geëindigd, ondanks het slechte weer net voor de kerst. Complimenten aan onze jeugd vanuit de JC.

Ten tweede willen we graag duidelijkheid aan u als ouder scheppen over allerlei zaken die uw kind aangaan. Dit betekent voor mij dat we goed moeten communiceren, duidelijk maken waar u of uw kind terecht kan als hij / zij met een vraag rondloopt. Daarnaast betekent duidelijkheid ook hoe we omgaan met elkaar.
Respect, elkaar helpen, voorbeeldgedrag zijn kreten die ik zeer belangrijk vind en die wij ook uitdragen vanuit de JC.
Ik zou het dan ook waarderen dat u mij aanspreekt over zaken waarvan u zegt, dat vind ik niet passen in onze normen en waarden als ouder.
Wij proberen uw normen en waarden te vertalen binnen de vereniging en verwachten dat ook van u.
Momenteel zijn er ook evaluatie gesprekken gaande met de trainers en leiders over hoe zij het vinden gaan en of ze voornemens zijn door te gaan voor volgend seizoen.
Wij zijn zeer content over de trainers en leiders en over hoe ze onze jeugd trainen, ook hier zijn we op de goede weg. Ook hopen we u binnenkort een eerste preview te geven over ons nieuwe beleidsplan tav trainingen voor onze jeugd.

Ook hebben we wederom wat leuke activiteiten in petto voor 2018. Houdt u hiervoor onze website in de gaten.

Om leuke dingen voor onze jeugd te blijven doen, zijn we wel afhankelijk van vrijwilligers binnen onze vereniging. Wij zien helaas dat het animo
steeds minder wordt.
Het kan zijn dat we wellicht genoodzaakt zijn hierdoor festiviteiten te moeten schrappen in de toekomst.
Ook hier geldt dat ik graag met u in gesprek ga, mocht u hier ideën over hebben.

Tot slot hoop ik u snel weer te mogen ontmoeten bij EZC om samen uw kind aan te moedigen, samen een kop koffie te drinken of voor een leuk gesprek.

Namens de JC,

Wilbrand Oonk
Jeugdvoorzitter

Wedstrijdverslag

Nieuws

 
© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation