Autoschadebedrijf de Wilde Bedrijventoernooi in volle gang

De 8e editie van het gezelligste (bedrijven)toernooi van de Veluwe is halverwege. Afgelopen dinsdag en donderdag werden de eerste poulewedstrijden afgewerkt in het sterk bezette en volle toernooischema.
Maar liefst 23 teams, verdeeld over 3 poules, strijden voor de winst. De populariteit van het toernooi zorgde ervoor dat de organisatie alle zeilen moest bijzetten om te zorgen voor een goed verloop. Afgelopen donderdag was het een drukke bedoening op het J.B. Sportpark. Alle 23 teams kwamen die speeldag namelijk in actie. Dit betekende wedstrijden op alle 4 de velden en ruim 200 spelers en een flink aantal supporters op het gezellige sportpark.
 
Volgende week dinsdag en donderdag worden de overige poulewedstrijden gespeeld en zal op zaterdag 7 juli de finale dag plaatsvinden. Ook dan zullen wederom alle 23 teams strijden om de definitieve eindzege.
 
Tijdens de finaledag van de 7e editie van dit toernooi gaf onze hoofdsponsor al aan zijn naam te willen blijven verbinden aan het zeer succesvolle bedrijventoernooi van EZC '84. Dit heuglijke feit werd voor aanvang van deze 8e editie bekrachtigd met het tekenen van deze intentie. De komende 3 edities blijft Autoschadebedrijf de Wilde de hoofdsponsor van het toernooi. Als dank ontving de heer de Wilde een worstenpakket uit handen van de heer van Essen.
 
Enkele statistieken tot nu toe:
 
De eerste 2 dagen van het toernooi zijn er 42 wedstrijden gespeeld en is er maar liefst 108 maal gescoord. 
In Poule A gaat de VMI aan de leiding met 15 punten uit 5 gespeelde wedstrijden.
In Poule B gaat Blokvoort aan de leiding met 6 punten uit 2 gespeelde wedstrijden.
In Poule C gaat Karssen Sport aan de leiding met 12 punten uit 4 gespeelde wedstrijden. 
 
Karssen is tevens het enigste team dat nog geen tegendoelpunt heeft geïncasseerd. Met 20 voor en 0 tegen hebben zij het beste doelsaldo van de 23 deelnemende teams.
 
U bent van harte welkom op ons sportpark om de verrichtingen van de teams te volgen tijdens  de komende 2 poule-avonden en de finaledag op zaterdag 7 juli.
Tijdens de finaledag zal er naast het voetbal ook de nodige gezelligheid te vinden zijn want vanaf 16:30 uur zal zanger Lytse Hille zorgen voor de muzikale opluistering.
   

Het laatste EZC '84 nieuws

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation