Tentenkamp EZC '84 groot succes

Betere omstandigheden zijn er niet. Schitterend weer, 28 graden, volop zon, enthousiaste leden en tientallen vrijwilligers.
Wat een feest was het afgelopen vrijdag en zaterdag weer!! Het tentenkamp voor de jeugd van EZC '84!

Vrijdagmiddag voor 4 uur kwamen de eerste jeugdleden al binnen gerend en werden de tenten (door de ouders) gelijk opgezet.

 

Na het opzetten van de tenten konden de kinderen alvast een balletje trappen op het veld en nadat de laatste zijn tent had opgezet werd er genoten van een lekker patatje met een snack.

Na de maaltijd werden de teams bekent werd gemaakt en stonden er diverse leuke zeskamp onderdelen op het programma, met als hoogtepunt de water/schuim glijbaan (zie spectaculaire foto's bij fotoverslag). Ter afsluiting van de eerste dag werd er nog even lekker bij het kampvuur gezeten en genoten van de marshmallows.

Na een (voor de meeste toch wat korte nacht) stond om 8 uur alweer een heerlijk ontbijt klaar gesponsord door jumbo van Andel. 

Om 9 uur werd er gestart met de vossenjacht en konden de deelnemers op zoek naar alle vossen zoals oude oma's, non en een schilder.

Ter afsluiting werd er nog een heerlijk broodje knakworst genuttigd en keerde iedereen moe maar voldaan terug naar huis met als aandenken een groepsfoto van het tentenkamp met dank aan foto Veldman!

Via deze weg nogmaals alle vrijwilligers bedankt! zonder jullie was zeker niet gelukt.Wedstrijdverslag

Nieuws

 
© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation