Zet je privacy op Beschermd of Normaal

Afdrukken

Om er voor te zorgen dat alle informatie op onze website juist wordt weergegeven bij de elftallen/teams, verjaardagen etc. verzoeken we nogmaals een ieder om zijn privacy-niveau in de wedstrijdzaken app en/of de voetbal.nl app aan te passen.

Hiervoor moet je eerst in de betreffende app uitloggen en opnieuw aanmelden. Dan kun je de privacy op de juiste instelling zetten.

Je hebt hiervoor 2 mogelijkheden:

Wanneer je alléén je naam wilt tonen (is voldoende voor de site) kun je je privacy niveau op beperkt zetten.
Bij de spelers staat nu je naam vermeld ipv afgeschermd. In de wedstrijdzaken/voetbal.nl app is ook alleen je naam zichtbaar (De scheidsrechter kan ALTIJD je foto zien ivm pascontrole.)

 

 

 

 

Wanneer je het niet erg vindt als naast je naam ook je foto wordt getoond in de wedstrijdzaken/voetbal.nl app kun je je privacy niveau op normaal zetten.
Bij de spelers staat nu alléén je naam vermeld ipv afgeschermd. In de wedstrijdzaken/voetbal.nl app is naast je naam, ook je foto zichtbaar (De scheidsrechter kan ALTIJD je foto zien ivm pascontrole.)

 

 

 

 

Zorg er dus voor dat je één van bovenstaande opties kiest. Wanneer je privacy op afgeschermd staat ben je nergens zichtbaar en zal de elftal/team spelers op onze site bestaan uit spelers met de naam afgeschermd. Dit komt niet echt professioneel over.