MO19-1 wordt VR1

Voor het eerst in de 34 jarige geschiedenis van EZC '84 zal er een Vrouwen elfltal gaan deelnemen in de competitie.
In eerste instantie zou het gaan om een MO19 elftal maar door diverse stages en baantjes zou dit elftal al gauw in de personele problemen gaan komen. Daarom is er besloten om de meiden over te hevelen naar de Vrouwencompetitie.

Hierdoor kunnen de meiden van VR1 bij personeel tekort een beroep doen om de dames van het oude VR1 dat afgelopen seizoen op de vrijdagavond uitkwam in de 7x7 competitie.

Voor alle duidelijkheid is dus MO19-1 nu VR1 en zijn de Dames van VR1 nu VR2 - recreatief. De Vrouwen van VR2 zullen tot de winterstop alleen trainen en niet deelnemen aan de competitie. In de winterstop zal worden gekeken of er voldoende animo is om ook VR2 in de competitie te laten uitkomen.

Beide teams kunnen uiteraard nog versterking gebruiken. Mochten er dus meiden/dames zijn van 18+ die het leuk vinden om een balletje te trappen (al dan niet in competitieverband) dan kun je je nog steeds aanmelden.
Kijk hiervoor op http://www.ezc84.nl/index.php/ezc-84/vereniging/ledenadministratie of kom gewoon een keertje kijken bij onze gezellige vereniging.

Wedstrijdverslag

Nieuws

 
© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation