Nieuwjaarsreceptie EZC '84 druk bezocht

De nieuwjaarsreceptie van EZC '84 is afgelopen zaterdag druk bezocht.

Velen leden, oud-leden, sponsoren en alle andere die EZC '84 een warm hart toe dragen waren afgekomen op de receptie in de knusse kantine, die overigens rond 16.00 uur wel uit zijn voegen barstte.

Voorzitter Bert Harmsen keek in zijn speech terug op het afgelopen jaar, waarin we als kleine vereniging toch weer de nodige zaken wisten te realiseren. 

Uiteraard deed hij een oproep aan de aanwezigen om zich te gaan of blijven inzetten voor de vereniging. 
Daarnaast werden 3 leden in het zonnetje gezet omdat zij hun 25-jarig jubileum bij EZC '84 vierden. Dit zijn Jeroen Sneller, Istvan Kiss en Remco Kamphuis. Laatst genoemde kon helaas niet aanwezig zijn.
Istvan en Jeroen ontvingen een aandenken van EZC '84 en een bos bloemen.

De voorzitter sloot zijn toespraak traditie getrouw af met een Afrikaans Spreekwoord: "Je kunt niet zeggen hoe diep het water is als je er niet bent geweest"

Tevens was er even een tekenmomentje voor de Trainers F. Spijker en H. Visch. Beide blijven nog een seizoen bij EZC '84. Ook keeperstrainer M. Boeve blijft in ieder geval nog een jaar aan de club verbonden.

Voor diegene die wij niet persoonlijk de beste wensen hebben kunnen overbrengen, wensen wij u allen een fantastisch en sportief 2019.

 

Volgende wedstrijd


 

Wedstrijdverslag

Nieuws


 


 

 

 

© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation