Fysiotherapie de Akker paramedisch partner EZC '84

Sinds deze week is De Akker, Paramedisch Centrum voor fysiotherapie, oefentherapie, en ergotherapie, officieel paramedisch partner van EZC '84 en zal het de komende 3 jaar verbonden zijn aan de (sport)masseurs en verzorgers van EZC '84. Daarmee gaat een lang gekoesterde wens in vervulling.

Het partnerschap behelst naast directe ondersteuning van de sportmasseurs een enorme ervaring en kennis waar de verzorgers gebruik van kunnen maken. Fysio de Akker zorgt voor een gedegen vangnet op het gebied van het vaststellen en herstel van sportblessures. Zo kan de jeugd van EZC '84 onder de 18 (gratis meeverzekerd in (basis)pakket van de ouders), na tussenkomst van  (jeugd)verzorgers/masseurs van EZC '84 naar Fysio de Akker. Uiteraard kunnen leden van 18+ terecht bij de Akker, maar zijn de kosten afhankelijk van de eigen verzekering. De Fysiotherapeuten van de Akker zullen in ieder geval een diagnose stellen.
De Akker zorgt voor feedback naar EZC 84 zodat bij herstel de juiste oefeningen c.q. behandeling kan worden ingezet. 

Om deze samenwerking te bekrachtigen kreeg Jan Haverkamp (directeur Fysio de Akker) zaterdag voor aanvang van de wedstrijd EZC '84 - Vierhouten een bos bloemen uitgereikt door Berry van Welsum (lid sponsorcommissie). Jan Haverkamp overhandigde op zijn beurt de wedstrijdbal van deze middag die werd gesponsord door Fysio de Akker.

De Akker is zeker geen onbekende in de sportwereld. Zo sponsoren zij diverse voetbalverenigingen uit de regio en met name in de plaatsen waar de praktijken zijn gevestigd: Elburg, Wezep en Epe. Tevens sponsor van de Reggeborgh Sprint Schaatsploeg van Gerard van Velde en sponsor van de Marathon schaatsploeg AB Vakwerk.

Last but not least werkt de Akker voor de KNVB als medisch partner voor het Nederlands Elftal C.P. (CP-voetbal (internationaal Football 7-a-side genoemd) wordt gespeeld door voetballers die als gevolg van een hersenbeschadiging een motorisch probleem hebben. De beschadiging is meestal het gevolg van een geboortetrauma (Cerebrale Parese))

EZC '84 is dus zeer verheugd over deze samenwerking waarbij de club meteen beschikt over zeer professionele paramedische ondersteuning. Naast de paramedische ondersteuning wordt Fysio de Akker ook bordsponsor en prijkt hun advertentie op de kantinedisplay in de gezellige kantine van EZC '84

Over Fysio de Akker

De Akker is een Paramedisch Centrum voor fysiotherapie, oefentherapie, en ergotherapie op de Veluwe. In 1993, dus bijna 25 jaar geleden is de fysiotherapie praktijk opgericht, en werd gestart met 5 teamleden waarvan er nu nog 2 werkzaam zijn. Vandaag de dag 3 locaties en 32 medewerkers, waaronder 19 fysiotherapeuten, een oefentherapeut Cesar psychomotore therapeut en een ergotherapeut.

Ondanks de groei en verregaande professionalisering, tracht De Akker de persoonlijke benadering van cliënten zorgvuldig  te bewaren. De Akker blijft dicht bij de mensen door bewust te kiezen voor locaties in verschillende kernen. Zo proberen zij het credo ‘ Gevoel  voor Gezondheid ‘ echt in praktijk te brengen door dicht bij de clienten te zijn in alle opzichten.

U vindt Fysio de Akker aan de Beekstraat 43 in Epe.


 

Wedstrijdverslag

Nieuws


 


 

 

 

© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation