Nieuwe verzorger/sportmasseur voor EZC '84

Afdrukken

Vanaf het nieuwe seizoen is EZC '84 voorzien van een nieuwe verzorgster/sportmasseur. Cindy van Laar neemt het stokje over van vertrekkend verzorger Halit Kaygin.

Cindy is geen onbekend gezicht binnen EZC '84. Zo is ze de afgelopen 6 jaar actief geweest in de jeugdcommissie waar ze onder andere het wedstrijdsecretariaat voor haar rekening nam. 


2 jaar geleden heeft zij de opleiding sportmasseur succesvol gevolgd. Het afgelopen jaar was zij reeds aanwezig bij EZC '84 op zaterdagochtenden en 1 avond in de week voor jeugd en dames. Zo verzorgde zij o.a. het tapen van de (jeugd)spelers.

Door haar nieuwe functie zal Cindy stoppen met haar werkzaamheden voor de jeugdcommissie, maar blijft ze wel beschikbaar voor jeugd en dames als sportmasseur. "Dit heb ik vorig jaar opgezet en je merkt dat er enorm behoefte aan is. Ze weten me inmiddels te vinden voor blessures, pijntjes of gewoon een praatje. Dat is mooi en dat wil ik met veel plezier blijven doen"

"Na een goed gesprek met het bestuur en het vertrouwde gevoel bij EZC '84 heb ik dan ook ja gezegd op het verzoek om de medische verzorging van de selectie te gaan doen. Ik heb heel veel zin om volgend seizoen mijn steentje te kunnen bijdragen aan de selectie".

Naast de begeleiding van de selectie is Cindy volgend seizoen op de dinsdag- en donderdagavond en op zaterdagochtend beschikbaar voor verzorging van de spelers van EZC '84. 
EZC '84 is enorm blij dat Cindy deze functie wil gaan vervullen en wenst Cindy heel veel succes.
Uiteraard bedanken wij Halit Kaygin voor zijn jarenlange zorg en inzet en wensen hem heel veel succes in zijn verdere toekomst.