Vanaf 2 september alleen nog maar m-DWF

A.s. zaterdag, 2 september, gaat het seizoen 2017/2018 officieel van start met bekerwedstrijden. Vanaf dit seizoen werkt de KNVB alléén nog maar met het mobiel digitaal wedstrijd formulier (vanaf de O15 / D-junioren).

Dit betekent dat iedere leider/begeleider zijn wedstrijdformulier invult middels de KNVB wedstrijdzaken App. Hier dien je dus over te beschikken en deze op je smartphone te installeren, waarna je met je geregistreerde e-mailadres bij EZC '84 en een wachtwoord kunt inloggen.

Zorg dus dat je dit e-mailadres kenbaar maakt bij EZC '84 via de ledenadministratie : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meldt je voorletters, naam en volledige adres + email zodat alles klopt.
Doe dit ruim vóór 1 september, zodat wij en jijzelf voldoende tijd hebt om e.e.a. te installeren/aan te maken.

Voor informatie en uitleg over het gebruik verwijzen we je graag naar onze website
Mocht je toch nog vragen hebben of er niet uit komen, neem dan z.s.m. contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-22241716

Wedstrijdverslag

Nieuws

 
© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation