Alle competities stilgelegd

Afdrukken

Waar we al bang voor waren, is vanavond werkelijkheid geworden. De overheid heeft besloten om alle sporten in teamverband stil te leggen.
Dit betekent dat alle wedstrijden voor (in ieder geval) de komende 4 weken vervallen. Wat er daarna gaat gebeuren is koffiedik kijken.
De Jeugd (T/m 18 jaar) mag nog wel trainen. De trainingen voor de jeugd gaan de komende weken dan ook gewoon door. Wel moeten ook de sanitaire voorzieningen en kleedkamers worden gesloten. Houdt hier dus rekening mee.

Alle senioren (vanaf 19 jaar) mogen niet meer trainen in groepsverband. Dit mag uitsluitend in groepjes van 4 personen met inachtneming van de 1,5 meter. 

Ook de penaltybokaal van a.s. vrijdag zal niet doorgaan en mogelijk op een andere datum worden gehouden. Dit valt onder een evenement en ook deze zijn niet meer toegestaan.

De overige regels m.b.t. toegang tot het sportpark blijven gehandhaafd. Dit betekent dat er geen "toeschouwers" zijn toegestaan en dus ook ouders wordt verzocht om (op geruime afstand van elkaar) hun pupil buiten het sportpark eventueel op te vangen/af te zetten.

Mochten we meer of aanvullende informatie hebben, zullen we dit z.s.m. met u delen