Eerste editie 4x4 Toernooi JO10 t/m JO13

Afdrukken

Vandaag werd op het J.B. Sportpark van EZC '84 het eerste 4x4 toernooi gehouden voor de JO10 t/m JO13 teams.
Met ruim 40 kinderen verdeeld over 8 teams was de eerste editie zeer geslaagd.

Om 10 uur stonden de eerste wedstrijden gepland voor de teams Ajax, Barcelona, Chelsea, Den Bosch, Emmen, Feyenoord, Groningen en Heerenveen.
De spelers waren, qua leeftijd,  evenredig verdeeld de 8 teams zodat alle teams bestonden uit spelers van verschillende leeftijden.

Na de spannende kwalificatiepoules, waarbij de teams in twee poules uitkwamen, werd er opnieuw geloot voor de kwartfinale wedstrijden. De winnaars van deze wedstrijden kwamen uit in de halve finale, waarna de finale werd gespeeld. Zo gebeurde het dat het team Ajax in de kwalificatie slecht presteerde (laatste), maar zich revancheerde in de kwartfinale en de halve finale en uiteindelijk in de finale belandde. Deze werd overigens met 2-0 verloren van den Bosch. Heerenveen won de wedstrijd om de 3e en 4e plek van Chelsea.

Het toernooi was een groot succes en krijgt over 2 weken een vervolg. Dan zal het toernooi worden afgewerkt in 2 poule-fases. Dus eerst poule-wedstrijden en daarna gaan de eerste 2 door naar de "winnaars"-poule en de nummers 3 en 4 gaan naar de "verliezers"-poule. Zo spelen alle teams 6 wedstrijden.
Het volgende toernooi gaat tussen : Arsenal, Bayern Munchen, CSK Moskou, Dynamo Kiev, Juventus, Manchester United, PSG en Real Madrid.

Op de online pagina van het toernooi kunt je alvast zien welke wedstrijden er gepland staan. Na opgave van de spelers zullen deze over de teams worden verdeeld en verschijnen deze automatisch op de pagina.


De organisatie bedankt alle begeleiders en spelers voor hun inzet en enthousiasme. We zien jullie hopelijk allemaal 21 november weer.

Fotoverslag : https://photos.app.goo.gl/LiZT5VXi6cEMckTa9