Zeer geslaagd WK Pepernotenmixtoernooi EZC '84

Voor de 3e keer werd er een 4x4 toernooi georganiseerd op het JB Sportpark van EZC '84.
Deze keer stond het in het teken van Sinterklaas. Bijna 50 spelers streden in 8 teams om de eindoverwinning van het WK Pepernotenmixtoernooi

In de voorrondes streden Frankrijk, Nederland, USA, Italië, Duitsland, Argentinië, Brazilië en Spanje om een plek in de winnaarspoule. Ondanks de gevoelstemperatuur van 0 graden ging het er verhit aan toe en kon na voorronde de balans worden opgemaakt.
Terwijl de organisatie de finalerondes plande, konden de kinderen genieten van warme chocolademelk en een zakje strooigoed.

Na de pauze werd er wederom gestreden om de eindoverwinning. In de finale poule ging het Italië, Brazilië, Argentinië en Duitsland. De verliezerspoule bestond uit Frankrijk, Spanje, Nederland en USA.

Het was uiteindelijk Frankrijk dat zich winnaar van de verliezerspoule mocht noemen. In de finalepoule ging de strijd tussen Brazilë en Italië. Daar was het uiteindelijk Italië dat met een beter doelsaldo zich als winnaar van het toernooi bekroonde.

Bij de prijsuitreiking was de verrassing groot. Sinterklaas kwam uit naam van Cafetaria de Markies alle deelnemers verblijden met een kadootje. Ze ontvingen namelijk allemaal een tegoedbon voor een patatje met saus naar keuze en een snack.
EZC '84 wil Cafetaria de Markies dan ook enorm bedanken dat zij ondanks de moeilijke coronaperiode deze geste aan hebben geboden.

Alle kinderen en de organisatie kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagd en gezellig toernooi.
Ook bedanken we alle vrijwilligers die hebben geholpen om dit toernooi te laten slagen.

Fotoverslag : https://photos.app.goo.gl/EmpeZ6WPaoZ12KPD7

   

Wedstrijdverslag

Nieuws

 
© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation