Vleesactie EZC '84 zeer succesvol

Afgelopen weken hebben de leden van EZC '84 zich van hun beste kant laten zien. In korte tijd werd het initiatief uitgewerkt om een grote vleesactie te houden, waarbij de leden hun familie en relaties konden benaderen om middels intekenlijsten vlees te verkopen.

Als extra motivatie had de organisatie ook enkele prijzen beschikbaar gesteld voor de best verkopenden.

Het is dan ook erg mooi om te zien dat leden van EZC '84 zich zeer betrokken voelen bij het wel en wee van hun vereniging. 

De actie, die door een paar enthousiaste vrijwilligers en Marktslager van Bussel werd opgezet, heeft de vereniging maar liefst het geweldige bedrag van ruim 2400 euro opgebracht. Dit mooie resultaat overtreft alle verwachtingen en de organisatie kan dan ook terugkijken op een zeer succesvolle actie.

Bij de verschillende leeftijdsgroepen hebben de volgende personen het meest verkocht

JO8, JO9, JO10
1) Stef vd Hoek
2) Jamie Reurink
3) Dennis Eikelboom

JO11, JO12, JO13
1) Bjorn Tessemaker
2) Levi Bouwmeester
3) Imke Berkhof

JO15, JO19
1) Sem Weenk
2) Yannick Waanders
3) Sander Kamphuis

Senioren
1) Rachel Kramer
2) Stefan Appels
3) Stephan vd Schootbrugge

Zij krijgen binnenkort een uitnodiging om hun prijs in ontvangst te nemen. De overall winnaar wordt later bekent gemaakt en ontvangt een extra prijs. Wie dit is, houden we nog even geheim, maar binnenkort meer hierover.

EZC '84 wil de enthousiaste vrijwilligers ontzettend bedanken voor hun inzet en bovenal feliciteren met dit mooie resultaat. Ook bedanken we Marktslager van Bussel, voor het mede mogelijk maken van deze actie. Maar bovenal willen we onze verkopende leden en hun kopers bedanken voor het laten slagen van deze actie. TOP! 

Wedstrijdverslag

Nieuws

 
© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation