Zaterdag 29 mei 2021 Penaltybokaal EZC '84

Afdrukken

Aan alle jeugdleden (en ouders/verzorgers),

Op zaterdag 29 mei 2021 organiseren wij het Arie de Gooijer Penaltybokaal editie 2021 voor alle jeugdleden van EZC’84. Helaas in verband met het Corona-virus deze keer opnieuw niet in combinatie met een gezellige familie BBQ, maar ook zonder de familie BBQ wordt het vast dit jaar net zo gezellig als de vorige keer in oktober 2020.
Vanwege het Corona-virus is er ook dit jaar gekozen om het penaltybokaal in tijdvakken in te delen, zodat er voldoende doorstroming is. De prijsuitreiking zal dan ook direct na het penalty schieten van de betreffende teams plaatsvinden.
Hoe ziet het programma eruit:

Er worden op verschillende keepers penalty’s genomen. Binnen elke categorie zijn er bekers te winnen voor de plekken 1, 2 en 3. Wij hopen op een spannende strijd met veel deelnemers.

In verband met het Corona-virus gelden de maatregelen zoals zij op dit moment van toepassing zijn, waardoor het helaas niet mogelijk is voor de ouders/verzorgers/etc. om langs de lijn aan te moedigen. Wij zorgen voor voldoende begeleiding van de kinderen tijdens dit toernooi zodat u uw kind met een gerust hart kunt laten deelnemen. Mochten eind mei de maatregelen anders zijn en er wel mogelijkheden zijn om langs de lijn te staan hoort u dit uiteraard van ons.
Ook is op dit moment nog niet de kantine geopend. Wij zorgen voor voldoende ranja tijdens het toernooi voor de kinderen. Natuurlijk mogen de kinderen ook hun eigen bidon/drinken meenemen.

Om deel te kunnen nemen aan deze ochtend/middag is het belangrijk dat je je opgeeft. Dit kan tot uiterlijk 8 mei a.s. bij de leiders/trainers van je team middels een appje in de groepsapp van jouw team. Opgave is belangrijk in verband met het indelen van de categorieën en het bestellen van de bekers.
Als na 8 mei blijkt dat wij de tijdvakken opnieuw moeten indelen in verband met het aantal inschrijvingen zullen wij dit zo snel mogelijk communiceren.

 

Wij hopen op een grote opkomst!

 

Namens de jeugdcommissie EZC '84,

Lotte van Essen en Monique Pet.