EZC '84 jeugd vermaakt zich prima tijdens 8e toernooi

Afdrukken


De jeugd van EZC '84 vermaakte zich vanochtend tijdens het 8e onderlinge toernooi weer prima en ontvingen na afloop een ijsbon van ijssalon Roberto.

Door de corona heeft EZC '84, net zo als andere verenigingen, te maken met het niet kunnen/mogen spelen van competitiewedstrijden. De Jeugdcommissie van EZC '84 organiseert daarom regelmatig mix-toernooien voor de jeugdelftallen van JO10 t/m JO13.
Vandaag stond inmiddels de 8e editie op het programma en wel een toernooi op halve velden. Eerder werden al 6 keer een 4x4 toernooi op kwartveldjes georganiseerd. Sinds de laatste keer is overgestapt op 2 halve velden. Met maar liefst 5 teams werd gestreden om de eindoverwinning. Naast de gebruikelijke poulewedstrijden was er ook een "special" waar de teams punten konden scoren. Zo bleven alle 5 teams iedere ronde actief en streden ze mee naar de overwinning.

Vandaag streden Bayern Munchen, Manchester City, PSG, Real Madrid en Porto voor de winst. Alle spelers van de verschillende jeugd categorieën werden, zoveel mogelijk, evenredig verdeeld over de 5 teams.
Nadat alle wedstrijden waren gespeeld kon de stand worden opgemaakt:

1.Porto
2.Bayern Munchen
3.Real Madrid
4.Man. United
5.PSG

De special werd gewonnen door Man. United.

Uiteraard ontvingen de winnaars weer een mooi medaille ter herinnering aan hun toernooiwinst, maar als extra verrassing ontvingen alle deelnemers een ijsbon van Ijssalon Roberto waarmee ze een heerlijk bolletje ijs kunnen halen. De Jeugdcommissie wil via deze weg uiteraard ijssalon Roberto ontzettend bedanken voor dit gulle gebaar.

Al met al kunnen we weer terugkijken op een geslaagde ochtend en maken we ons weer op voor de volgende editie.

Fotoverslag : https://photos.app.goo.gl/P3uh4vG5egJEobdm7