NiCW Nieuwe hoofdsponsor EZC '84

Afdrukken

EZC '84 is blij verheugd om te kunnen mededelen dat de sponsorcommissie een nieuwe hoofdsponsor heeft weten aan te trekken. De komende 3 jaar prijkt het logo van NiCW (Nederlandse inkoopcombinatie Wegenbouw) op het shirt van ons eerste Elftal.

"Wij zijn erg blij dat het ons gelukt is om deze mooie sponsor, ondanks de Coronacrisis, aan onze mooie club te binden", aldus de sponsorcommissie.
NiCW, en directeur Robert Priem zijn geen onbekende van onze vereniging. Robert is al lid sinds de beginjaren van EZC '84. In het verleden speelde Priem zelfs in bijna alle jeugdelftallen en in de diverse seniorenelftallen van EZC '84 en verbond hij zijn naam ook al eens als kledingsponsor van de lagere seniorenelftallen. Daarnaast is NiCW al jaren bordsponsor langs het veld van EZC '84. Ook draagt hij de onderhoudsploeg een warm hart toe door sinds enige jaren de warme werkjassen te sponsoren. Kortom een man met een mooi EZC '84 hart.

Over NiCW
NiCW is opgericht in de zomer van 2002 met als doel om middelgrote aannemers in de Wegenbouw en Infra te versterken op het gebied van inkoop.
Door de inkoopbehoefte van deze aannemers te bundelen werd het mogelijk om scherpe raamcontracten te maken voor diverse productgroepen.
Inmiddels is NiCW een begrip binnen de Civiele Techniek en is uitgegroeid tot een organisatie die haar deelnemers niet alleen scherpe raamcontracten biedt, maar ook een vaste waarde is geworden op het gebied van advies en projectinkoop.

Vanuit het succes van NiCW is in 2019 ook de Nederlandse inkoopcombinatie Groen (NiCG) opgericht. Dit is een Inkoopcombinatie voor hoveniers en grootgroenvoorzieners.
Naast NiCG heeft NiCW nog meer zusjes: NiCB, NiCI en DPS Bouw.
Ieder met zijn eigen doelgroep en specialiteit, maar altijd in contact om van elkaar te leren. Op die manier kan het meest succesvolle resultaat voor elke specifieke doelgroep behaald worden. 

Na de officiële contractondertekening ontving Robert Priem uit handen van de sponsorcommissie een mooie bos bloemen en een cadeaubon en werd het heuglijke moment op foto vastgelegd.
Uiteraard wil EZC '84 haar vorige hoofdsponsor van Lohuizen Pallets ontzettend bedanken voor de jarenlange samenwerking met EZC '84.