Rabobank doneert 6000 euro voor aanleg ledverlichting EZC '84

Vanochtend kregen de Voorzitters van de Stichting tot exploitatie sportpark Kweekweg en EZC '84, de heren C. Raadsveld en B. Harmsen een cheque overhandigd van € 6000 als geldelijke bijdrage vanuit het Rabofonds voor de aanschaf van de ledverlichting op ons mooie sportpark.
Hiervoor was dhr. René Steunenberg van de Rabobank Noord Veluwe naar het Sportpark gekomen. EZC '84 en de stichting zijn erg blij met deze gulle bijdrage vanuit het Rabofonds en willen de Rabobank dan ook enorm bedanken.
Inmiddels is de Ledverlichting in gebruik genomen. Komende periode zal de verlichting nog worden afgesteld en voorzien van een extra optie, waardoor tijdens de trainingen de verlichting niet op 100% hoeft te branden en er zo nog meer wordt bespaard.

RaboFonds
Via het fonds Coöperatief Dividend steunt Rabobank vernieuwende initiatieven die de regio blijvend versterken. Met dit fonds dragen ze graag bij aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen en steunen ze (grotere) projecten waarbij hun netwerk,  kennis en/of een financiële bijdrage nodig is.

Wedstrijdverslag

Nieuws

 
© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation