EZC '84 JO13-1 wint spannende finale KNVB-beker tegen Olympia '28 JO13-1

Nadat het JO13-1 elftal van trainer Adri Kerkdijk en leider Yen van Laar vorige week kampioen werd van de 2e klasse, mocht dit elftal vandaag aantreden voor de finale van de KNVB-beker.
Op sportpark de Egelbeek in Vaassen stond de wedstrijd op het programma tegen 1e klasser Olympia '28. Voor aanvang hadden alle spelers een speciaal EZC '84 shirt gekregen waarop op de achterkant hun voornaam was gedrukt. Dit shirt werd direct tot wedstrijdshirt gedoopt en zo verscheen EZC '84 dus aan de aftrap.

Nadat om 11 uur het fluitsignaal had geklonken voor de aanvang van de wedstrijd, zagen de meegereisde ouders, grootouders, en supporters van EZC '84 en beetje zenuwachtig EZC '84.

EZC '84 VR1 verslaat ook nr 3 WVF VR1.

Zaterdag middag mocht het VR1 elftal van EZC ’84 spelen tegen het eerste dames elftal van WVF. Dit was de laatste wedstrijd van het seizoen.
EZC .’84 wist dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden. Eerder dit seizoen werd er uit verloren met 3-0. De dames van WVF staan op een derde plek en hebben lang gestreden met EDON en SVI om het kampioenschap.

EZC'84 JO13-1 Kampioen 2e klasse

25-05-2019 De laatste speeldag van de competitie en een hele belangrijke dag, want vandaag kan EZC '84 JO13-1 kampioen worden.

De tegenstander is Oene JO13-1G en ook zij kunnen kampioen worden, maar moeten wel winnen gezien EZC '84 een beter doelsaldo heeft.

's Ochtends is het hele team al vroeg aanwezig bij EZC '84 om gezamenlijk te genieten van een heerlijk ontbijt dat werd aangeboden door Jumbo van Andel. Er heerst een lichte spanning.Na het ontbijt wordt er rustig ingeschoten op het hoofdveld om zo de spanning weg te spelen en het goede balgevoel te krijgen.

Dan is het 10:00 en kan de kampioenswedstrijd beginnen.

EZC '84 start zeer scherp en na 2 minuten staat de 1-0 al op het scorebord Over en weer zijn er wat kansen maar EZC '84 weet voor rust de de voorsprong uit te bouwen tot 2-0. Na de rust is het zaak om goed te beginnen, gezien de marge van 2 doelpunten nog geen zekerheid geeft.
Maar EZC '84 geeft de voorsprong niet meer uit handen en weet zelfs nog 3 x te scoren en wint overtuigend van vv Oene JO13-1G en wordt daarmee de terechte winnaar van de 2e klasse en stelt daarmee promotie naar de 1e klasse veilig.

Uiteraard ontvingen alle spelers een beker en voor de leider/trainer was er een mooie bos bloemen.

Na de zegetocht met de funbus door het dorp van Epe staat heerlijke patat met een snack aangeboden door Kwalitaria Delifrance Epe.

Komende week zal er nog hard moeten worden getraind want aankomt weekend staat de volgende finale alweer op het programma. Dan spelen deze kanjers namelijk de finale KNVB-beker tegen Olympia '28 op de velden van KCVO. Hopelijk kunnen ze de zegetocht voort zetten en behalen ze ook de bekerwinst.

EZC'84 feliciteert de trainers/leiders en spelers van JO13-1 met het behalen van het kampioenschap en wenst hen volgende week heel veel succes in de bekerfinale.

Fotoverslag:

EZC '84 VR1 speelt gelijk in Dalfsen

Het VR1 elftal van EZC ’84 heeft zaterdag een punt overgehouden aan de wedstrijd met ASC uit Dalfsen. De eerste helft ging gelijk op, EZC ’84 kwam in het eerste kwartier 2 keer 1 op 1 met de keeper. Helaas werden beide kansen niet benut waardoor de stand op 0-0 bleef staan. In de 20e minuut werd er vanuit een corner de bal tegen de arm van de verdediger van EZC ’84 geschoten. Er werd gewoon door gevoetbald maar door het protesteren van Dalfsen werd de bal toch op de stip gelegd.

EZC '84 verliest van titelkandidaat Zeewolde met 1-5

Vandaag stond de wedstrijd tegen koploper Zeewolde op het programma. De uitwedstrijd in en tegen Zeewolde was nipt verloren dus er was wat goed te maken.

Met een gehavend elftal wist EZC '84 het Zeewolde moeilijk te maken en stond redelijk te verdedigen. Daar bleef het dan ook bij. EZC '84 kwam namelijk totaal niet onder het aanvallende spel van Zeewolde uit en wist tot de 28 minuut de deur naar de goal van Y. Eenkhoorn op slot te houden.

EZC '84 VR1 verslaat vv Oene met 3-2

Zaterdag heeft het vrouwen 1 elftal van EZC ’84 met 3-2 gewonnen in de derby tegen VV Oene.

Vorige week kon EZC ’84  de goede reeks van de afgelopen periode geen gevolg geven.  Er werd helaas verloren.
Deze week mocht het dames team aantreden tegen Oene.

Gehavend EZC '84 komt net te kort bij EFC

Met een flink uitgedunde selectie en een half fitte bank moesten onze jongens het zaterdag 4 mei opnemen tegen EFC uit Ermelo.
Voorafgaande aan de wedstrijd werd 1 minuut stilte gehouden in nagedachtenis van een overleden lid van EFC.

Ondanks de beperkte mogelijkheden qua bezetting in het veld, ging EZC '84 zeer voortvarend van start en was het B. Hanekamp die alleen op de keeper af kon gaan na een prima diepe bal en de 0-1 binnen schoot.

Lang kon EZC '84 niet genieten van de voorsprong want in de 8 min werd de gelijkmaker binnen geschoten.

EZC '84 wint overtuigend van s.v. Wissel

Donderdag 25 april stond een oefenwedstrijd tegen s.v. Wissel op het programma.
Na de heerlijke overwinning op Vierhouten in de competitie was het team van spijker er alles aangelegen om het goede spel voort te zetten in deze oefenwedstrijd.

B. Hanekamp was weer fit genoeg om te starten aan het duel waardoor de jonge D. Draaijer, na zijn prima wedstrijd tegen vierhouten, weer genoegen moest nemen met een plek op de bank.

EZC '84 VR1 wint van koploper SVI VR1

Het beloofde een spannende middag te worden in Epe. SVI, zit vol in de kampioenstrijd met WVF VR1 en EDON VR1.  2 weken geleden werd er nipt verloren van EDON dus EZC '84 wist dat het elke ploeg lastig zou kunnen maken. EZC '84 begon sterk aan de wedstrijd maar de eerste kansen gingen er niet in.

Pagina 1 van 7