EZC '84 VR1 wint van koploper SVI VR1

Het beloofde een spannende middag te worden in Epe. SVI, zit vol in de kampioenstrijd met WVF VR1 en EDON VR1.  2 weken geleden werd er nipt verloren van EDON dus EZC '84 wist dat het elke ploeg lastig zou kunnen maken. EZC '84 begon sterk aan de wedstrijd maar de eerste kansen gingen er niet in.

EZC '84 pakt eerste overwinning

Vandaag stond de wedstrijd tegen Vierhouten op het programma. Onze directe tegenstander op de ranglijst stond voorafgaande aan deze wedstrijd met 11 punten verschil boven ons.

Na de zeperd van vorige week tegen SEH, was het team er alles aan gelegen om nu eindelijk eens wat puntjes te pakken.

Tijdens de warming-up viel spits B. Hanekamp uit waardoor de 17 jarige Daniel Draaijer zijn opwachting mocht maken in de basis. 

EZC '84 verliest Derby

Afgelopen zaterdag stond de derby tegen SEH op het programma. De wedstrijden tegen SEH, dat het dit seizoen prima doet, zorgen vaak voor een speciale sfeer en vechtlust. 
Zo ook vandaag.

Wisten we vorig seizoen 4 punten over te houden aan de onderlinge ontmoetingen, deze editie ging met 1-4 verloren. 

EZC '84 moest het doen zonder een aantal geblesseerden en derhalve mocht de jonge D. Draaijer in de basis starten. SEH ging fel van start en wist zich gesterkt door de resultaten van de afgelopen twee competitiewedstrijden.

EZC '84 houdt knap stand tegen koploper 't Harde

Vandaag stond de wedstrijd tegen de huidige koploper vv 't Harde op het programma.  Voorafgaande aan het spektakelstuk werd er ter nagedachtenis van het overlijden van een  lid van 't Harde 1 minuut stilte gehouden.

Na het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Endeman ging 't Harde op jacht naar een flinke zege om zo de periodetitel veilig te stellen.  EZC '84 was niet van plan om hier aan mee te werken en weigerde zich naar de slachtbank te laten leiden. Trainer Spijker had gekozen voor een zeer verdedigende opstelling en dat wierp zijn vruchten af. 't Harde probeerde met man en macht door de verdediging heen te voetballen, maar liep iedere keer vast in de prima verdedigende achterhoede.

Slechte reeks zet zich voort bij NVB

Afgelopen zaterdag mochten onze jongens aantreden tegen Noord Veluwse Boys in Hattemerbroek. Trainer Spijker kon, door blessure en schorsing, niet beschikken over B. Bosman, P. Krijgsman en W. Veldhuis.
EZC '84 begon alles behalve scherp aan de wedstrijd. Al na 9 minuten wist NVB middels een counter, na een corner van EZC '84 simpel te scoren. 

Scheidsrechter helpt derby om zeep

Na een slecht optreden afgelopen week tegen EFC stond vandaag de derby uit tegen VeVo op het programma.

 Wedstrijden tegen VeVo brengen altijd iets extra's. Extra inzet, extra strijd en passie. Trainer Spijker kon beschikken over een nagenoeg fitte en complete selectie. Door het uitlopen van de wedstrijd voorafgaande op het hoofdveld en een fotomoment van de selectie van VeVo begon de wedstrijd iets later dan gepland.

Collectief falend EZC '84 verliest met 1-6

EZC '84 moest vandaag thuis aantreden tegen het sterke EFC '58. Vanaf de aftrap ging EZC '84 voortvarend van start en wist direct gevaarlijk voor de goal van EFC te verschijnen. 
Deze 3 minuten waren de beste van EZC '84 in de daarna verder door EFC gedomineerde wedstrijd. Persoonlijke fouten en missende scherpte en inzet zorgde ervoor dat EZC '84 voortdurend achter de feiten aan liep. Het was dat EFC het vizier ook nog niet scherp had staan dat pas in de 20e minuut de 0-1 viel. 

Pagina 1 van 6

Volgende wedstrijd

EZC '84 -1


Donderdag 25 April
20.00 uur

Oefenwedstrijd


 

Wedstrijdverslag

Nieuws


 


 

 

 

© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation