EZC'84 JO9-1 kampioen!

Vandaag stond de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie op het programma. Om 10.00 uur moesten de jongens van EZC JO9-1 uit tegen JO9-2 van Berkum in Zwolle.
De wedstrijd was de eerste 10 minuten in balans en beide ploegen kregen een paar kansen. Na een kwartiertje spelen was het dan toch EZC dat op een 1-0 voorsprong kwam. Beide teams bleven aan elkaar gewaagd, maar het waren de jongens van EZC JO9-1 die goed het overzicht hielden en de kansen benutten. De wedstrijd werd uiteindelijk met 5-0 gewonnen.

JO14-1 Kampioen!

Na een overtuigende winst met 6-1 op Dalfsen is onze JO14-1 najaarskampioen geworden.

Het team begon de dag met een gezamenlijk ontbijt in de kantine.

Om 10.00 klonk het eerste fluitsignaal waarna beide teams wat onrustig aan de wedstrijd begonnen. Het was uiteindelijk EZC dat de wedstrijd naar zich toe trok en bij rust stonden onze jongens al met 4-0 voor.

JO12-1 kampioen

In een spannende wedstrijd, die in 3-2 eindigde, is onze JO12-1 kampioen geworden.
De wedstrijd begon wat gespannen, maar het JO12-1 team wist de tegenstander goed onder druk te zetten en speelde met vlagen zeer verzorgd voetbal.
Dit resulteerde in een mooie 2-0 voorsprong. Het werd weer flink spannend toen het geheel onverwachts 2-1 werd.

EZC '84 herpakte zich goed en kon het verschil weer op 2 doelpunten brengen door een prima goal waarbij de stand op 3-1 stond. 5 minuten voor tijd werd het echter 3-2 waardoor het toch nog even spannend werd.
Met veel inzet en overtuiging wisten de spelers de overwinning over de streep te trekken en kon het kampioenschap gevierd worden.

Alle spelers ontvingen in de kantine een beker met hun naam erop.

Alle spelers kregen ook nog een mooi shirt met hun naam erop. Deze spontane actie was verzorgd door sponsoren en trotse ouders van Honda Wesselink en Stucadoor van Zalk.

Top gedaan mannen! En succes na de winterstop

EZC '84 VR1 ongeslagen Herbstmeister na 2-3 overwinning 't Harde

Zaterdag 7 dec stond er voor de dames van EZC 84 een uitwedstrijd in en tegen t Harde vr 1 op het programma.
De nr 3 t Harde vr 1 tegen de koploper EZC 84 vr 1. Op papier een heuse toppen en dat dat werd het ook.
Al na 1, 15 minuut stond het al 0-1. Bij de eerste de beste aanval was het al raak voor de dames van EZC 84. Bij een schijnbaar ongevaarlijke aanval liet de keepster van de thuisclub de bal uit haar handen vallen en Nadine was er als de kippen bij om de bal het laatste zetje over de doellijn te geven. 0-1

JO9-1 wint met 1-9 uit bij WVF

Zaterdag 7 december stond de wedstrijd tegen WVF j09-3 uit in Zwolle op het programma.
Na een goede warming- up, op het enigszins gure veld, ging om 8.30 uur de wedstrijd van start. Er zaten een paar grote jongens bij de tegenstander in het team, maar daar lieten onze boys zich niet door van de wijs brengen.

EZC '84 JO17-1 Kampioen!!

Vol goede moed naar Apeldoorn tegen Groen Wit voor de kampioenswedstrijd voor de JO17-1.
Na wat moeilijke wedstrijden moest het vandaag gebeuren.
De veel meegereisde ouders zagen dat de wedstrijd goed begint en al snel maakt Dani de 0-1 met links

Dames EZC 84 winnen opnieuw, nu van VEVO vr 1 4-1

Zaterdag 30 nov stond er voor de dames van EZC 84 een thuiswedstrijd tegen VEVO op het
programma.
Na om 11.00 uur met de gehele selectie een lunch/brunch te hebben genuttigd, moest om 13.30 uur de focus op de wedstrijd gericht worden. Achteraf heeft de voorbereiding misschien iets te lang geduurd want de dames waren in de 1 e helft niet erg scherp.

EZC '84 verliest opnieuw

Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Prins Bernhard in Uddel op het programma.
EZC '84 begon redelijk aan de wedstrijd. De scheidsrechter van dienst, dhr Vinke was vanaf het eerste fluitsignaal duidelijk aanwezig. Dit kwam mogelijk door dat er 2 rapporteurs langs de kant stonden of dat hij zich aanpaste aan het niveau van de teams op het veld. Het deed in ieder geval geen goed aan de wedstrijd.

EZC '84 JO14-2 viert kampioenschap

Na een doelpuntrijk seizoen in het de JO14-2 gelukt om het kampioenschap veilig te stellen. Na 8 overwinningen en 1 gelijkspel was de competitie nog voor de laatste speelronde beslist.
Met een doelsaldo van +39 het beste van de competitie, de minste tegendoelpunten en natuurlijk de meeste punten. Een terechte kampioen dus.

Pagina 1 van 12

Donderdag 23 januari