Dames EZC 84 winnen opnieuw, nu van VEVO vr 1 4-1

Zaterdag 30 nov stond er voor de dames van EZC 84 een thuiswedstrijd tegen VEVO op het
programma.
Na om 11.00 uur met de gehele selectie een lunch/brunch te hebben genuttigd, moest om 13.30 uur de focus op de wedstrijd gericht worden. Achteraf heeft de voorbereiding misschien iets te lang geduurd want de dames waren in de 1 e helft niet erg scherp.

EZC '84 verliest opnieuw

Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Prins Bernhard in Uddel op het programma.
EZC '84 begon redelijk aan de wedstrijd. De scheidsrechter van dienst, dhr Vinke was vanaf het eerste fluitsignaal duidelijk aanwezig. Dit kwam mogelijk door dat er 2 rapporteurs langs de kant stonden of dat hij zich aanpaste aan het niveau van de teams op het veld. Het deed in ieder geval geen goed aan de wedstrijd.

EZC '84 JO14-2 viert kampioenschap

Na een doelpuntrijk seizoen in het de JO14-2 gelukt om het kampioenschap veilig te stellen. Na 8 overwinningen en 1 gelijkspel was de competitie nog voor de laatste speelronde beslist.
Met een doelsaldo van +39 het beste van de competitie, de minste tegendoelpunten en natuurlijk de meeste punten. Een terechte kampioen dus.

JO9 neemt 3 punten mee uit Zwolle

Vanochtend werd er om 8.30 uur afgetrapt bij HTC Zwolle voor de wedstrijd van HTC jo09-1 tegen EZC 84 jo9-1. Het was een koude maar zonnige ochtend. Het gras was zelfs nog wat bevroren, wat het spel in het begin wel wat lastig maakte, omdat het veld hierdoor wat gladder is en het lastiger is de bal onder controle te krijgen. HTC ging goed van start en kwam al snel op een 1-0 voorsprong. Daarna gaat de wedstrijd redelijk gelijk op, maar is het EZC'84 jo9-1 dat de 1-1 maakt.

Dames winnen opnieuw nu met 1-4 bij Vios Vaassen VR 2

Zaterdag 23 nov stond er voor de dames van EZC vr 1 wederom een uitwedstrijd op het programma.
Nu ging de reis naar Vaassen voor de wedstrijd VIOSVaassen vr 2 – EZC 84 vr 1.
Na de opstelling bekend te hebben gemaakt begonnen de dames aan de warming-up. Al snel bleek dat keepster Daphne van Dregt teveel last van haar enkel had en dus helaas niet kon keepen.

EZC '84 JO14-1 koploper na zege op Wilsum JO14-1.

Het JO14-1 elftal van EZC '84 heeft afgelopen zaterdag met 3-0 weten te winnen  van Wilsum JO14-1. EZC '84 begon goed aan de wedstrijd. Al snel scoorde EZC '84 de 1-0. Daarna werd het wat rommeliger. Na de rust speelde EZC '84 beter. Uiteindelijk scoorde EZC '84 nog 2 keer en won het met 3-0.
Doordat koploper SJO FC Dalfsen verloor van nummer 3 DAVO is EZC '84 koploper.

De concurrenten SJO FC Dalfsen en DAVO komen beide nog naar Epe. Met nog 4 wedstrijden voor de boeg heeft EZC het in eigen hand.

Top 3:
1. EZC 9-22
2. Dalfsen 10-21
3. DAVO 8-19

Volgende week speelt EZC in Enter tegen nummer 6 Enter Vooruit JO14-1.

Fotoverslag : https://photos.app.goo.gl/ntvXPQmjRq1aYwuJ7

EZC '84 JO9-1 boekt riante zege

Nadat vorige week de tegenstander zich helaas had afgemeld, stonden onze jongens zaterdag te popelen om weer eens een lekker potje te gaan voetballen. Om 8.30 uur werd er afgetrapt aan de Kweekweg. De tegenstander van deze week was jo9-2 van IJVV.
De mannen van EZC' 84 gingen er vanaf de aftrap vol voor. Al snel bleek dat onze jongens een maatje te groot waren voor deze tegenstander. De jongens wisten elkaar makkelijk te vinden op het veld en speelden prima samen. IJVV kon geen tegenstand bieden en kreeg de ene na de andere goal om de oren.
Het werd uiteindelijk maar liefst 20-0.
Volgende week gaan de jongens van EZC'84 jo9-1 op bezoek bij HTC jo9-1 in Zwolle.

Gretig en gedreven EZC '84 deelt punten met Barneveld

Zaterdagmiddag stond de wedstrijd tegen vv Barneveld op het programma. Op een koud J.B. Sportpark.
Na de aftrap bleek al snel dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren en het publiek zich kon opmaken voor een vermakelijke middag.

In de 12" minuut was het raak voor EZC '84. Uit een prima voorgegeven corner van S. van de Schootbrugge wist D. Draayer de bal achter de keeper van Barneveld te schieten en zo de 1-0 op het bord te zetten. Helaas duurde de voorsprong niet heel lang. In de 16" minuut werd een bal verkeerd ingeschat door de verder zeer goed keepende Keeper Eenkhoorn en stond het al weer gelijk.

Pagina 1 van 11

Zaterdag 07 December