Trainer Kerkdijk haalt dubbelslag in bekertoernooi met JO13-1 & JO17-1

Waar de rest van de elftallen een vrije zaterdag hadden, moesten de JO13-1 en de JO17-1 vandaag flink aan de bak in het bekertoernooi.

Om 10.00 uur stond de wedstrijd EZC '84 JO13-1 - Swift '64 JO13-1 op het programma. Een knotsgekke wedstrijd waar het tot de laatste minuut spannend bleef.
In de eerste helft kwam de JO13-1 al redelijk snel op een 2-0 voorsprong en leek er geen vuiltje aan de lucht. Helaas was het zeer rap 2-2 en was het flink spannend. In de 45 minuut wist de JO13 toch wederom te scoren en ging het met een 3-2 voorsprong rusten. De tweede helft was nog spannender en de wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 5-5 gelijkspel. Strafschoppen moesten de beslissing brengen. Na de eerste 5 strafschoppen was het 4-4 en moesten er dus nog meer strafschoppen aan te pas komen. Het was uiteindelijk keeper Sven Koesveld die de laatste penalty van Swift wist te stoppen en daarmee matchwinnaar werd.

Om 12.00 uur moest de JO17-1 tegen de JO-3 van IJVV. Ook daar verliep de wedstrijd gunstig voor EZC '84 en werd het uiteindelijk 4-1 voor onze jongens.

Mooi succes voor Adri Kerkdijk die trainer is van beide elftallen. Prima resultaat jongens. Op naar de volgende ronde!!

Zaterdag 9 Februari
EZC '84 - Reaal Dronten