EZC '84 VR1 speelt gelijk in Dalfsen

Het VR1 elftal van EZC ’84 heeft zaterdag een punt overgehouden aan de wedstrijd met ASC uit Dalfsen. De eerste helft ging gelijk op, EZC ’84 kwam in het eerste kwartier 2 keer 1 op 1 met de keeper. Helaas werden beide kansen niet benut waardoor de stand op 0-0 bleef staan. In de 20e minuut werd er vanuit een corner de bal tegen de arm van de verdediger van EZC ’84 geschoten. Er werd gewoon door gevoetbald maar door het protesteren van Dalfsen werd de bal toch op de stip gelegd.

De penalty werd benut, EZC ’84 keek tegen een achterstand aan.  In de 30e minuut was het spits Elisa Westerink die de 1-1 wist te scoren. Toch was het ASC die de 2-1 wist te scoren net voor rust.

Na de rust speelde EZC ’84 bij vlagen erg sterk. Helaas werden de vele kansen niet benut. De laatste 25 minuten speelde EZC ’84 1 op 1 achterin. Dit resulteerde in een aantal hele goede kansen voor EZC ’84. Gelukkig werd in de 80e minuut de verdiende 2-2 gescoord. Hierna was de winst nog in zicht, dit was misschien ook wel verdiend geweest. Uiteindelijk was EZC ’84 toch tevreden met een punt. EZC ’84 had erg veel supporters deze wedstrijd, de gehele familie van Elisa was aanwezig, bedankt voor jullie support!

Volgende week speelt EZC ’84 VR1 de laatste wedstrijd van het seizoen. In Epe wordt er gespeeld tegen het eerste dames elftal van HTC uit Zwolle. Om 12:00 uur zal er afgetrapt worden.

Donderdag 22 AUGUSTUS

OEFENWEDSTRIJD