EZC'84 JO13-1 Kampioen 2e klasse

25-05-2019 De laatste speeldag van de competitie en een hele belangrijke dag, want vandaag kan EZC '84 JO13-1 kampioen worden.

De tegenstander is Oene JO13-1G en ook zij kunnen kampioen worden, maar moeten wel winnen gezien EZC '84 een beter doelsaldo heeft.

's Ochtends is het hele team al vroeg aanwezig bij EZC '84 om gezamenlijk te genieten van een heerlijk ontbijt dat werd aangeboden door Jumbo van Andel. Er heerst een lichte spanning.Na het ontbijt wordt er rustig ingeschoten op het hoofdveld om zo de spanning weg te spelen en het goede balgevoel te krijgen.

Dan is het 10:00 en kan de kampioenswedstrijd beginnen.

EZC '84 start zeer scherp en na 2 minuten staat de 1-0 al op het scorebord Over en weer zijn er wat kansen maar EZC '84 weet voor rust de de voorsprong uit te bouwen tot 2-0. Na de rust is het zaak om goed te beginnen, gezien de marge van 2 doelpunten nog geen zekerheid geeft.
Maar EZC '84 geeft de voorsprong niet meer uit handen en weet zelfs nog 3 x te scoren en wint overtuigend van vv Oene JO13-1G en wordt daarmee de terechte winnaar van de 2e klasse en stelt daarmee promotie naar de 1e klasse veilig.

Uiteraard ontvingen alle spelers een beker en voor de leider/trainer was er een mooie bos bloemen.

Na de zegetocht met de funbus door het dorp van Epe staat heerlijke patat met een snack aangeboden door Kwalitaria Delifrance Epe.

Komende week zal er nog hard moeten worden getraind want aankomt weekend staat de volgende finale alweer op het programma. Dan spelen deze kanjers namelijk de finale KNVB-beker tegen Olympia '28 op de velden van KCVO. Hopelijk kunnen ze de zegetocht voort zetten en behalen ze ook de bekerwinst.

EZC'84 feliciteert de trainers/leiders en spelers van JO13-1 met het behalen van het kampioenschap en wenst hen volgende week heel veel succes in de bekerfinale.

Fotoverslag:

Zaterdag 26 Oktober