EZC '84 boekt simpele overwinning op V en L

Vanavond werd het oefenduel tegen V en L gespeeld op het J.B. Sportpark.

V en L was de enige deelnemer van het Hanendarptoernooi in Emst waar EZC '84 nog niet tegen had gespeeld.
De elf van trainer Spijker speelde bij vlagen prima voetbal. Vooral de rust in de achterhoede had direct uitstraling op de rest van het team.

De score werd al in de 4"min geopend door de jonge D. Draaijer die de voorzet van B. Hanekamp prima binnen schoot. De 2-0 werd in de 34 min binnen geschoten door R. den Besten, die een voorzet, wederom van B. Hanekamp, binnen gleed.
V en L was niet bij machte om iets terug te doen. Vlak voor rust werd het enige schot op goal, prima gekeerd door Keeper Y. Eenkhoorn.

EZC '84 ging met een comfortabele 2-0 rusten. Na rust was het voetbal en balbezit wederom voor EZC '84 en in de 48 minuut beloonde B. Hanekamp zijn 2 assists door een corner van S. vd Schootbrugge binnen te koppen. Deze 3-0 was ook meteen de eindstand.

Volgende week dinsdag speelt EZC '84 een oefenwedstrijd uit tegen ZALK. Wellicht kan de goede reeks in de voorbereiding worden voortgezet. 31 augustus begint de Bekercompetitie met een uitwedstrijd tegen Hellendoorn.

Fotoverslag

Zaterdag 21 September