Slap EZC '84 verliest onnodig van Gorssel

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Gorssel op het programma. EZC '84 begon goed aan de wedstrijd en wist in de 6 min een afgeslagen bal te verzilveren.
Het was J. Krijgsman die via de kluts de bal achter de keeper wist te plaatsen.
Het goede spel werd echte niet voortgezet en langzaam liet EZC '84 het aangeslagen Gorssel terug in de wedstrijd komen.

In de 34' minuut werd de gelijkmaker binnen geschoten. EZC '84 had totaal geen antwoord op het opgeveerde Gorssel en gaf veel te veel ruimtes weg. 9 minuten later was weer raak voor Gorssel. Een uitgespeelde aanval werd simpel binnen geschoten en bracht de stand op 2-1.

Direct na de aftrap kwam EZC '84 in de aanval en een voorzet van B. Hanekamp werd door aanvoerder M. Dekker binnen geschoten. Even later klonk het fluitsignaal voor de rust.

Na rust liet EZC '84 het massaal afweten en beperkte het zich tot verdedigen. Keeper Eenkhoorn wist nog wel een geweldige redding te maken en zorgde er zo voor dat het 2-2 bleef. Lang leek het er op dat de wedstrijd in een 2-2 zou eindigen, maar niets was minder waar. In de 88 minuut kwam Gorssel er goed uit en scoorde het de 3-2.
Vlak daarna kreeg EZC '84 nog een geweldige kans toen de bal uit de kluts voor de voeten van verdediger F. Vijge kwam en deze zich niet bedacht en vol uithaalde. Zijn schot ging echter vlak naast de goal.
In de 91 minuut kwam de eindstand van 4-2 op het bord toen een counter van Gorssel in het net belandde.

Wedstrijd: Gorssel - EZC '84 (2-2) 4-2

Scheidsrechter: R. Vinke

Opstelling : Y. Eenkhoorn, R. Huisman (D. Draaijer), P. Toisuta, J. Krijgsman, M. Dekker, F. Vijge, B. Bosman, M. vd Schootbrugge (S. Ruyer), P. Krijgsman, S. vd Schootbrugge, B. Hanekamp (D. v Schoonhoven)

Kaarten : J. Krijgsman