EZC '84 JO14-1 begint uitstekend aan het nieuwe seizoen.

De JO14-1 mocht het seizoen een week eerder beginnen dan gepland. Zwart-Wit '63 kwam in de competitie, dit team is overgekomen vanuit de 2e klasse. In alle vroegte kon de JO14-1 vertrekken, om half 8 precies vertrok het team richting Harderwijk.

EZC '84 ging goed van start. Al snel kwam EZC '84 op een 0-1 voorsprong. In de eerste minuut werd er gelijk de aanval gezocht en kon uiteindelijk makkelijk worden binnengeschoten. 5 minuten later was het weer raak, een mooi afstand schot belande in de goal waardoor EZC '84 binnen 10 minuten op een 0-2 voorsprong stond. EZC '84 was de betere van het veld maar het was Zwart Wit'63 die de aansluitingstreffer maakte.

Dit leek EZC '84 even nodig te hebben. Een aantal mooie aanvallen en doelpunten zorgde ervoor dat we gingen rusten met een knappe tussenstand van maar liefst 1-6.  De tweede helft begon wat rommeliger maar uiteindelijk kwam EZC '84 steeds meer in zijn eigen spel. Wederom een aantal mooie aanvallen en doelpunten zorgde ervoor dat de eindstand 1-9 was. Een goed begin van het seizoen! EZC '84 staat 2e achter koploper FC Dalfsen. Dalfsen heeft al wel een wedstrijd meer gespeeld. Volgende week mag de JO14-1 op bezoek bij Wilsum JO14-1.

Zwart - Wit'63 - EZC '84 1-9

Volgende wedstrijd: 5 oktober 10:30 Wilsum JO14-1 - EZC '84 JO14-1