Eerste verliespunten JO9-1

Vandaag stond de thuiswedstrijd van EZC'84 JO9-1 tegen Owios JO9-1 uit Oldebroek op het programma.
Om 8.30 uur werd er aan de Kweekweg afgetrapt. Al snel bleek dat de tegenstander veel fysieker was en een paar snelle jongens in het team had. De mannen van EZC'84 waren hiervan toch wel een beetje onder de indruk en konden daardoor niet hun beste voetbal laten zien.

De tegenstander stond na 20 minuten spelen op een 2-5 voorsprong. De trainers probeerden de toch wel wat hangende koppies van de jongens weer omhoog te krijgen door ze in de rust en langs de lijn op te peppen. Helaas konden ze de achterstand niet meer ombuigen en liep Owios uit naar een 3-8 overwinning.

Volgende week staat de bekerwedstrijd thuis tegen Be Quick JO9-2 op het programma.

Vrijwilliger van de maand