Dames EZC 84 verslaan SEH vr 1 met 4-0

Afgelopen zaterdag stond er voor de dames van EZC 84 de derby thuis tegen SEH vr 1 op het programma. Sommige dames hadden last van de kriebels voor de wedstrijd en waren drukker in de kleedkamer dan anders. Na de opstelling kenbaar te hebben gemaakt , afgesproken dat we vanaf het begin druk op de bal om SEH het voetballen te beletten. Dit lukte op een of andere manier niet.

Misschien toch te veel zenuwen bij sommigen. De eerste paar minuten waren dan ook voor SEH. Dit leverde echter geen grote kansen op voor de dames uit Heerde. Langzamerhand kwamen de Eper Dames beter in hun spel en namen de regie van de wedstrijd over. Dit leverde al snel enkele mooie schietkansen op. Zo kreeg Rachel op de 16 een hele mooie schietkans echter een voetje van de tegenstander leverde net geen doelpunt op. Britt draaide zich op de 16 knap vrij maar haar schot belande in de handen van de doelvrouw van SEH. Toch kwamen de dames op een 1-0 voorsprong. Uit 1 van de hoekschoppen genomen door Rachel belande de bal voor de voeten van Joyce Spijker en zij schoot de bal hard in het doel. Ze schrok er zo van dat ze vergat te juichen.
Ook de 2-0 viel uit een hoekschop van Rachel. Nu was het Joyce Malenstein de in 2 keer de keepster verschalkte.

Na rust controleerden de Eper dames de wedstrijd. SEH probeerde het wel maar kreeg tegen het goed georganiseerd spelend EZC 84 vr1 geen echte kansen.
Monica maakte er na een mooie steekbal 3-0 van. Alleen op de keepster afgaande schoot ze de bal strak onder de graaiende handen door. Joyce Malenstein maakte er op het laatst nog 4-0 van. Ze onderschepte de bal op het middenveld en na wat passeerwerk schoot ze de bal hard binnen.

We bonnen in de volgende opstelling.
Doel Melanie achter vlnr Esme Rivka Joye S en Monica midden vlnr Elisa(Joyce M) Britt en Daphne voor vlnr Marit(Sanne) Rachel en Esmee (Bianca) . Wissels Joyce M Bianca en Sanne.
De dames zijn nu 8 wedstrijden, inclusief de oefenwedstrijd en beker wedstrijden, ongeslagen. Op naar de 10.
Volgende week staat er een bekerwedstrijd op het programma EZC 94 vr 1- SVI vr 1 aanvang 14.30 uur.

Op 26 oktober staat de eerstvolgende competitie wedstrijd weer op het programma.
Wederom thuis tegen SVI aanvang van deze wedstrijd is 12.30 uur.
Tot dan

Vrijwilliger van de maand