EZC '84 JO9-1 door in de KNVB Beker

Vandaag stond om 10.00 uur de bekerwedstrijd thuis tegen de jongens van Be quick jo9-2 op het programma.
Beide teams waren aan elkaar gewaagd en kregen elk een paar kansen op het doel. Na 20 minuten spelen stond het nog 0-0.

De 2e helft van de wedstrijd verliep een stuk spannender... EZC'84 scoorde al gauw uit een snel genomen corner. Deze goal werd helaas afgekeurd omdat de keeper van de tegenstander nog niet helemaal klaar stond...
Het bleef dus 0-0. De jongens van EZC'84 begonnen langzaam aan de overhand te krijgen en maakten niet veel later alsnog de 1-0!

Na wat gemiste kansen was het toch Be-quick die de 1-1 maakte. Na de snelle aftrap van EZC'84 en een niet oplettende tegenstander kwam daar dan toch de 2-1 voor EZC'84.
Het bleef tot het eind een spannende wedstrijd, met als eindresultaat een welverdiende 2-1 overwinning voor EZC' 84 jo9-1.
Goed gedaan jongens! Op naar de volgende ronde.

Fotoverslag : https://photos.app.goo.gl/B45cbujHDR5rs7nH6

OEFENWEDSTRIJD