Matig EZC '84 verliest van de Veluwse boys

Na de deceptie van vorige week waarbij EZC '84 met lege handen stond na de wedstrijd tegen Harfsen, moest er vandaag gespeeld worden tegen Veluwse Boys.

Veluwse Boys is geen onbekende, want het was tegen Veluwse Boys waar EZC '84 promoveerde naar de 3e klasse.
EZC '84 ging flitsend van start want in de 2e minuut was het al raak en bracht P. Krijgsman de stand op 1-0. In de 7e minuut was het echter Veluwse Boys dat de stand gelijk trok en de 1-1 binnenschoot.

EZC '84 wist met de snelheid van de broers Krijgsman voorin flink wat kansen te creëren en binnen 10 minuten stond de 2-1 op het bord. Ditmaal was het J. Krijgsman die het vizier op scherp had staan.
Helaas stond het vizier iets te scherp, want enkele minuten later belande een wilde trap bij het uitverdedigen snoeihard in het eigen goal.

In de 28" minuut was het Veluwse boys dat een prima aanval uitvoerde en de bal onberispelijk binnenschoot. EZC '84 was nog maar net bekomen van deze domper toen in de 30 minuut ook de 2-4 er in vloog.

Na rust wist EZC '84 nog wel enkele grote kansen te creëren maar wist  de voorhoede helaas deze niet af te maken. Vlak voor tijd werd ook de 2-5 binnengeschoten, waarbij de eindstand was bereikt.

Daarmee staan we wederom met lege handen. Willen we nog wat zaken doen op de ranglijst zal er komende zaterdag tegen hekkensluiter Harskamp meer scherpte moeten worden getoond en dienen de kansen wel te worden benut.

Wedstrijd : EZC '84 - de Veluwse Boys (2-4) 2-5

Scheidsrechter : dhr van Loo (Heerde)

Opstelling : Y. Eenkhoorn, M. Dekker, M. vd Schootbrugge (R. den Beste), S. vd Schootbrugge, P. Toisuta, R. Kooiman (B. Hanekamp) , J. Krijgsman, P. Krijgsman, S. Ruyer, B. Bosman, R. Huisman (M. Ireeuw)

Doelpunten : 1-0 P. Krijgsman, 2-1 J. Krijgsman, 2-2 J. Krijgsman e.d.

Kaarten : M. vd Schootbrugge (Geel), P. Krijgsman (Geel), S. Ruyer (Geel)

Volgende wedstrijd : Harskamp - EZC '84

Fotoverslag : https://photos.app.goo.gl/QMDb8Wkpe3X74Fma9