EZC '84-1: Wel inzet, geen punten

Afdrukken

De mannen van trainer Spijker mochten aantreden tegen het hoog genoteerde EFC '58 in Ermelo.

In tegenstelling tot afgelopen week werd er zaterdagmiddag wel de nodige strijd en inzet getoond. Dit resulteerde in een vroege voorsprong. Het was P. Krijgsman die in de 6"min de 0-1 op het bord wist te zetten. Na enkele kansen over en weer duurde het tot de 21 minuut toen een hoekschop voor EFC keurig werd binnengekopt en daarmee de ruststand van 1-1 op het bord zette. Overigens kwam EZC '84 goed weg in de eerste helft toen R. Kooiman de aanvaller van EFC vloerde maar de scheidsrechter hier niets in zag.

Na rust wist EZC '84, ondanks verwoede pogingen, niet te scoren. EFC daarentegen wel. In de 59 minuut werd een vrije trap op zo'n meter of 25 van de goal perfect binnengeschoten door EFC.
6 minuten later lag de bal alweer in het net en dreigde een grote uitslag. in de 66 minuut werd het 4-1 voor EFC en daar bleef het bij. Ondanks de goede inzet kon EZC '84 zaterdag helaas niet voorkomen dat het wederom verloor.

A.s. zaterdag is een vrij weekend voor de mannen. De eerst volgende wedstrijd staat gepland op 23 november om 14:30. Dan spelen we thuis tegen vv Barneveld

Wedstrijd : EFC '58 - EZC '84 (1-1) 4-1

Scheidsrechter : C. Celen

Opstelling : Y. Eenkhoorn, M. Dekker, R. Huisman, B. Bosman (M. vd Schootbrugge), D. v Schoonhoven, B. Hanekamp (P. Toisuta), S. vd Schootbrugge, R. Kooiman, P. Krijgsman, J. Krijgsman, D. Draaijer (T. vd Hoek)

Doelpunten : (0-1) P. Krijgsman.

Kaarten : J. Krijgsman (Geel)

Volgende wedstrijd : 23-11 om 14:30 EZC '84 - vv Barneveld

Fotoverslag : https://photos.app.goo.gl/RoPHKjnf4dKdfWKS9