JO9 neemt 3 punten mee uit Zwolle

Vanochtend werd er om 8.30 uur afgetrapt bij HTC Zwolle voor de wedstrijd van HTC jo09-1 tegen EZC 84 jo9-1. Het was een koude maar zonnige ochtend. Het gras was zelfs nog wat bevroren, wat het spel in het begin wel wat lastig maakte, omdat het veld hierdoor wat gladder is en het lastiger is de bal onder controle te krijgen. HTC ging goed van start en kwam al snel op een 1-0 voorsprong. Daarna gaat de wedstrijd redelijk gelijk op, maar is het EZC'84 jo9-1 dat de 1-1 maakt.

De jongens van EZC' 84 jo9-1 blijven in de aanval en maken vervolgens de 1-2 en 1-3. Hierna zakt het spel iets in en komt HTC terug tot 3-3.
De laatste minuten zijn het toch weer de jongens van EZC'84 jo9-1die de meeste kansen krijgen.
Uiteindelijk scoren ze dan toch nog de 3-4 en nemen ze de 3 punten mee naar Epe.
Het was een mooie wedstrijd waarin beide partijen aan elkaar gewaagd waren.

OEFENWEDSTRIJD

vv Wilsum - EZC '84