EZC'84 JO9-1 kampioen!

Vandaag stond de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie op het programma. Om 10.00 uur moesten de jongens van EZC JO9-1 uit tegen JO9-2 van Berkum in Zwolle.
De wedstrijd was de eerste 10 minuten in balans en beide ploegen kregen een paar kansen. Na een kwartiertje spelen was het dan toch EZC dat op een 1-0 voorsprong kwam. Beide teams bleven aan elkaar gewaagd, maar het waren de jongens van EZC JO9-1 die goed het overzicht hielden en de kansen benutten. De wedstrijd werd uiteindelijk met 5-0 gewonnen.

Een mooie afsluiter van een fantastische 1e helft van het seizoen. Onze toppers zullen na de winterstop verder gaan in de 1e klasse! Wat een topprestatie van het team en hun trainers!
Terug in Epe bij EZC '84 werden onze kampioenen nog getrakteerd op een lekker patatje en mochten ze elk een mooie beker met hun naam in ontvangst nemen!

Spelers en trainers van harte gefeliciteerd met dit prachtige seizoen en op naar de voorjaarscompetitie met een nieuwe uitdaging.

Fotoverslag van de huldiging : https://photos.app.goo.gl/MS8HveArQyi7Skqo7

Zaterdag 01 Februari