EZC 84 vr 1 verliest voor de 2e keer deze competitie.

Afgelopen zaterdag 2 februari stond er voor de dames van EZC 84 een thuiswedstrijd tegen HMC(Hattem) vr 1 op het programma.
Voor en na deze wedstrijd lagen verdriet en vreugde dicht bij elkaar. Verderop hier meer over.
We begonnen in de volgende opstelling aan de wedstrijd doel Melanie achter Esme Joyce M Monica en Dagmar(Kimberly)(Bianca) midden Nadine Rachel en Elisa(Joyce S) voor Esmee Lotte en Nina.

Wissel Bianca Joyce S en Bianca. Britt, Daphne de W, Marit waren door blessures en andere omstandigheden niet beschikbaar.
Vanaf de aftrap hielden beide teams elkaar in evenwicht. Over en weer werden er kleine kansen bij elkaar gespeeld. De grootste kans van de 1 e helft kreeg Lotte van Voorst. Bij een mooie snelle steekbal kwam ze oog in oog met de keepster van HMC te staan echter op het moment suprême tikte ze de bal net iets ver voor haar uit zodat de keepster kon ingrijpen. Ook schoten van Esmee misten het doel of waren een prooi voor de keepster van de gasten.
Een goed aangesneden hoekschop van Rachel werd in de rebound helaas net over geschoten.

Na de rust hetzelfde spelbeeld. De wedstrijd golfde op en neer echter veel kansen leverde het aan beide kanten niet op. De beslissend pass tussendoor werd steeds door de goed opgestelde centrum verdedigsters onderschept of waren net niet hoog genoeg om er achter te vallen, zodat de achterhoede van HMC kon ingrijpen.
De bezoeksters kwamen op een 0-1 voorsprong. Een aanval over hun linkerflank belande bij de linksbuiten en zij schoot de bal in de verre hoek.
Hierna deden de dames van EZC er nog een schepje bovenop. Echter het mocht niet baten. Rebounds van hoekschoppen vielen net niet goed genoeg om tot doelpunten te komen. Esmee speelde zich vanaf de linkerkant goed vrij maar haar schot ging naast het doel. De dames kregen nog een paar vrije schoppen maar ook deze belandden niet in het doel.
Zo eindigde de wedstrijd voor de Eper dames in mineur. Voor de 2 e maal op rij verliezen terwijl een gelijkspel verdiend was geweest is niet leuk. Echter de rug maar weer rechten en as zaterdag in Dalfsen tegen ASC 62 vr 2 de draad weer op zien te pakken.

Na de wedstrijd volgde het heugelijke nieuws dat Bianca Grootendorst in Augustus moeder van haar 1 e kind hoopt te worden. Namens geheel vrouwen 1 Bianca en echtgenoot van harte gefeliciteerd met dit heuglijk nieuws.

Zoals eerder genoemd spelen de dames as zaterdag 8 Feb. in Dalfsen tegen ASC 62 vr 2 aanvang 12.30 uur.

Vrijwilliger van de maand