EZC '84 sleept zeer verdiend punt uit vuur bij Veluwse Boys

Na weken van teleurstelling, viel er vanmiddag eindelijk weer eens wat te juichen. Uit tegen De Veluwse Boys werd het vanmiddag in een bloedstollende wedstrijd 0-0 en staat EZC '84 niet meer laatste.

Op het sportcomplex van de Veluwse Boys moesten onze jongens het vanmiddag opnemen tegen de huidige nr 5 van de competitie. Het complex waar we als EZC '84 nog mooie herinneringen aan koesteren (promotie naar 3e klasse).

De tegenstander nam vanaf het begin het initiatief en probeerde snel druk te zetten op EZC '84. Na de prima wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen SDS, was het weer EZC '84 dat goed stond en de aanvallen wist af te slaan. Na zo'n 10 minuten kwam ook EZC '84 aan het voetballen en had het zelfs de beste kansen van de eerste helft. Helaas wist de aanvallers van EZC '84 4x de bal niet achter de prima keepende doelman van de Veluwse Boys te krijgen, waardoor het bij rust 0-0 stond.

Na rust was het Veluwse Boys dat het initiatief weer naar zich toe trok, maar zonder succes. Het elftal van EZC '84 was niet van plan om met lege handen uit Garderen te vertrekken. Met man en macht werd de 0-0 verdedigd en wist het zelfs nog met een aantal schaarse aanvallen voor een doelpunt te gaan. De laatste 10 minuten waren voor het elftal van Veluwse Boys, maar Keeper Tessemaker wist met een aantal geweldige reddingen zijn goal leeg te houden.

Het gelijke spel werd dan ook als een kleine overwinning gevierd en het elftal van Spijker kon moe maar voldaan terugkeren naar het J.B. sportpark. Er werd vanmiddag voor iedere meter gevochten en we kregen eindelijk loon naar werken. Met het gelijke spel gaat EZC '84 weer over Harskamp heen en is het hekkensluiter af.

Volgende week spelen we thuis tegen Harfsen om 14:30 uur.

Wedstrijd : de Veluwse Boys -  EZC '84 (0-0) 0-0

Scheidsrechter : C. Celen

Opstelling : R. Tessemaker, M. Dekker, S. Ruyer, P. Toisuta, R. Huisman (R. Kooiman), D. v Schoonhoven, P. Krijgsman (B. Hanekamp), J. Krijgsman, M. Ireeuw, B. Bosman, S. vd Schootbrugge

Doelpunten: -