JO09 wint met 4-8 van Overwetering

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen JO09-1 van Sc Overwetering te Olst op het programma.
In alle vroegte vertrokken we richting Welsum waar we met het pontje naar de andere kant van de IJssel gingen.
Om 8.45 uur werd er afgetrapt. Doordat onze keeper Koen zijn vingers gekneusd had, nam Jamie vandaag de keepershandschoenen over en ging Koen als speler het veld in.
EZC '84 opende de score en liep in de eerste helft al gauw uit naar een 1-4 voorsprong. Hierna werd het spel van de jongens slordiger, waardoor JO09-1 van Overwetering terug kon komen naar 3-4.
De trainers moesten de jongens een beetje oppeppen om ze bij de les houden. Uiteindelijk deden de mannen van EZC '84 er in de laatste 10 minuten nog een tandje bij en zorgden er voor dat ze met een uiteindelijke stand van 4-8 de 3 punten mee naar Epe konden nemen!

sv Almen - EZC '84
Zaterdag 12 september 14:30 uur