J09-1 deelt punten met Colmschate

Zaterdagochtend speelden de jongens van EZC j09-1 een thuiswedstrijd tegen jo9-1 van Colmschate. De eerste 10 minuten verliepen zonder doelpunten, waarbij EZC toch wel de beste kansen gecreëerd had. Doordat beide teams een geel shirt aan hadden werd er besloten om de jongens van EZC hun blauwe traingsvestjes aan te doen, zodat het toch nog iets duidelijker was welke teamgenoten bij elkaar hoorden.

Na deze eerste 10 minuten werd het wat spannender.
Colmschate kwam op een 0-1 voorsprong. Niet lang daarna kwam EZC met een antwoord en scoorde de 1-1. Toch was het Colmschate dat gedurende de wedstrijd meer kansen creërde en uiteindelijk uitliep naar een 1-3 voorsprong. EZC liet zich niet het veld uit slaan en knokte zich terug naar 2-3. Maar doordat ze niet scherp genoeg waren scoorde Colmschate direct weer de 2-4.
Het was vooral een fysiek pittige wedstrijd voor de mannen van EZC. Ze8 komen zelfs op een 3-5 achterstand. Met nog maar een kleine 10 minuten te spelen, weten ze toch weer terug te komen in de wedstrijd en wordt er zelfs nog 2 keer gescoord!! De wedstrijd eindigt uiteindelijk in een gelijkspel: 5-5

sv Almen - EZC '84
Zaterdag 12 september 14:30 uur