Dames EZC 84 winnen van SVO VVZ vr 2 en zetten ze op 5 punten.

Afgelopen zaterdag stond er voor EZC 84 vr 1 een belangrijke wedstrijd tegen SVO VVZ vr 2 op het programma. Bij winst zou de achterstand van SVO VVZ oplopen tot 5 punten en bij winst van SVO VVZ vr2 konden zij mits ze de beide inhaalwedstrijden winnend zouden afsluiten een punt boven de Eper dames komen.

De eerste helft was misschien wel het beste van wat de dames tot nu toe hebben laten zien. Met op het juiste moment druk te zetten en van daaruit de voorwaartsen in stelling te brengen pakte vele malen goed uit.

De dames uit Zwolle werd geen tijd gegund om een rustige opbouw te doen. Zo rond de middenlijn werd alles goed vastgezet en dit resulteerde al snel in een doelpunt. Bij een onderschepping in de achterhoede van EZC 84 volgde er een splijtende pass tussen 2 verdedigsters op Marit. Alleen op de keepster afgaande schoot ze de bal rechts onderin. 1-0

Niet veel later een misverstand in de achterhoede van de gasten. Britt was er als de kippen bij en lepelde de bal over de uitkomende keepster het doel in. 2-0

De dames bleven de druk bij de gasten erop houden en kregen nog een paar goede kansen echter gescoord werd er niet meer in de 1e helft.

In de 2e helft werd het al snel 3-0. Marit glipte aan de linkerkant haar tegenstandster voorbij, trok de bal strak voor en de goed meegelopen Nina kon de bal controleren en  de 3-0 binnen tikken.

Op dat moment was er geen vuiltje aan de lucht voor de Eper dames. Toch werd het op het laatst nog billen knijpen. Wie gedacht had dat de buit al binnen was kwam toch een beetje bedrogen uit. De dames uit Zwolle kwamen via een hoekschop op 3-1. Een kwartier voor tijd werd het zelfs 3-2. Een schot uit de 2e lijn was Melanie te machtig en de marge was plots nog maar 1.

De dames wisten de rest van de wedstrijd de gelederen gesloten te houden en dat leverde de zeer gewenste 3 punten op en werd de marge naar SVO VVZ vr 2 verruimd naar 5 punten.

Een wedstrijd waar de overwinning gezien het spelbeeld zeer verdient was. De gasten over de gehele wedstrijd genomen niet veel kansen kregen mede door het goede verdedigen van een ieder en door elkaar te helpen daar waar nodig was. 

Opstelling

Melanie achter vlnr Monica, Joyce, Joyce, Kimberly(Dagmar)  midden vlnr Elisa (Nina), Esmee, Lotte voor vlnr Marit, Rachel, Britt(Daphne)

Wissels Daphne, Nina en Dagmar.

As zaterdag spelen de dames een uitwedstrijd in Zwolle tegen SVI vr1. Hier hebben de dames dit seizoen 2 maal van verloren zowel beker als competitie. Zodoende word het zaterdag tijd om de 3 punten weer mee te nemen naar Epe

Zaterdag 14 Maart SVI vr1 – EZC 84 vr 1 aanvang 12.30 uur.

Volgende wedstrijd

Competitie

 

Vrijwilliger van de maand


 

Wedstrijdverslag

Nieuws


 


 

 

 

© EZC '84. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation