EZC JO15 start voorbereiding nieuwe seizoen met overwinning op SEH.

De JO15 van EZC heeft donderdag een 12-0 zege geboekt op de leeftijdsgenoten van SEH. Deze wedstrijd werd gespeeld met 4 nieuwe spelers. Evertjan (Wissel), Yaro, Steijn (Epe) en Dennie (Emst) speelden voor het eerst mee. Deze wedstrijd is de start van een reeks wedstrijden die het JO15 elftal speelt de komende weken. Naast de regio cup worden er door de weeks oefenwedstrijden gespeeld.

Om 19 uur werd er afgetrapt tussen beide teams. EZC bleek vanaf minuut 1 de betere ploeg. Al binnen 20 minuten stond er een 5-0 stand op het score bord. Er werd nog 2 maal gescoord en zo gingen de teams rusten met een 7-0 stand. Na de rust was het spelbeeld niet veel anders. SEH had wel enkele kansen maar EZC wist nog meerdere malen te scoren. Uiteindelijk liepen de geel-blauwen uit op een 12-0 eindstand.

Een goede overwinning voor het JO15 elftal. Een wedstrijd die vooral in het teken stond om weer lekker een wedstrijd te spelen en een wedstrijd waar de nieuwe jongens mee mochten doen.

Zaterdag speelt het elftal voor de regio cup en dinsdag zal er gespeeld worden tegen OWIOS JO15-1.