EZC JO-19 speelt verdienstelijk gelijk tegen OWIOS JO-19

Na de overwinning van vorige week is er door de jongens keihard getraind om ook tegen OWIOS een goed resultaat neer te zetten.
De contouren van het nieuwe team krijgen vorm en er is duidelijk te merken dat er stappen zijn gemaakt.

Daarnaast is bekend geworden dat EZC JO-19 aankomend seizoen in de eerste klasse zal acteren. In dit opzicht was het helemaal een mooi moment om tegen eersteklasser OWIOS te oefenen

De wedstrijd tegen OWIOS was een felle strijd met bij vlagen goed en verzorgd voetbal. De oefenwedstrijd werd gebruikt om jongens op andere posities te testen en spelopvattingen in te slijten.
De wedstrijd ging op en neer, waar OWIOS de eerste helft de beste kansen kreeg. De ruststand was 0-0 en dat was optisch ook een juiste weerspiegeling van de verhoudingen.

De tweede helft zette EZC meer aan en gooide OWIOS het meer op een fysieke strijd. Uiteindelijk kreeg EZC door goed doorjagen van Sem een penalty en maakte Mehmet deze beheerst af.
Na de 1-0 voorsprong zag je dat de vermoeidheid toenam bij EZC en drukte OWIOS het laatste kwartier aan om de gelijkmaker te realiseren.

Na enkele kansen en plaagstoten vanuit EZC, was het een moment van onoplettendheid die ervoor zorgde dat OWIOS op een (terechte) 1-1 kon komen.
Dit was ook de eindstand.

Al met al een nuttige oefenwedstrijd, waarin te zien was dat J0-19 op 1e klasse niveau kan acteren.