JO12 hebben een hele kluif aan de meiden van Oene, maar slepen de eerste punten binnen

Na twee behoorlijke verliespartijen stond er vandaag, op een mistige zaterdagochtend, een heuse derby op het programma. JO12 mocht aantreden tegen Oene MO12.

Nadat de uitstekend fluitende scheidsrechter, Arjen Braakman van de JO19, de juiste wedstrijdbal had gevonden kon er even na tienen worden afgetrapt.

Al snel werd duidelijk dat de jongens van EZC hun handen vol zouden hebben aan de meiden van Oene. Toch was het wel EZC dat op voorsprong kwam door een doelpunt van Sverre. Nog voor de rust wist Oene de stand weer gelijk te trekken.

Tot halverwege de tweede helft bleef deze stand op het denkbeeldige scorebord staan. Na een prima actie van Ruzgar wist Tijmen de bal het doel in te werken en zo EZC op een 2-1 voorsprong te zetten. Helaas konden ze wederom niet lang van de voorsprong genieten. Na een goede aanval van Oene lukte het de verdedigers van EZC niet om de bal weg te krijgen en zo wist de spits van Oene het net weer te vinden: 2-2.

Het laatste deel van de wedstrijd bleef het aardig gelijk op gaan. Eigenlijk uit het niets wist Tijmen met een mooie boogbal de keepster van Oene te verrassen: 3-2!!

Het zouden nog een aantal spannende minuten worden, maar uiteindelijk wisten de jongens van EZC de drie punten over de streep te trekken. Klasse gedaan met z'n allen!

Een mooie opsteker voor JO12. Volgende week zijn we vrij. Hopelijk kunnen we een week later de goede lijn voortzetten tegen WHC in Wezep.