JO17-1 wint laatste Bekerwedstrijd met 1-3

Dinsdagavond stond het inhaalduel in het bekertoernooi tegen vv Hulshorst op het programma.
Na 2 kansloos verloren wedstrijden tegen vv Hattem (1e klasse) en WHC (2e klasse) moest de JO17-1 aantreden tegen 1e klasser Hulshorst.

De wedstrijd stond onderleiding van dezelfde scheidsrechter als bij het duel tegen WHC. Daarbij vielen toen maar liefst 3 gele kaarten (10 min tijdstraf).
De spelers waren dus gewaarschuwd. Voor aanvang van de wedstrijd werd de tactiek voor deze wedstrijd doorgenomen. Eenmaal op het veld was het aan de spelers om deze uit te voeren.

De gekozen tactiek werd zeer goed vertaald naar het spel in het veld. De jongens lieten zich deze keer niet verleiden tot reacties op de beslissingen van de scheidsrechter en speelden zeer volwassen.
Na 17 minuten werd het prima spel beloond met een doelpunt. Het was Igor Bialecki die de 0-1 binnen schoot. Hulshorst probeerde wat meer druk te zetten en met een aantal afstandsschoten onze keeper Sven Koesveld te verrassen. Deze wist echter de schoten echter prima te pareren.
Ondanks dat de 1-1 in de lucht hing, was het EZC '84 dat vlak voor rust de 0-2 binnenschoot. Opnieuw was het Igor Bialecki die in de 37e minuut de bal achter de keeper schoot.

Na rust probeerde Hulshorst nog wel de aansluitingstreffer te forceren, maar kreeg in de 63 minuut de deksel op de neus toen Igor Bialecki zijn Hattrick wist te scoren en de stand op 0-3 zette.

Hulshorst wist even later toch een doelpunt te scoren en zette in de laatste minuten nog aan om eventueel een gelijkspel te behalen. de JO17-1 gaf de voorsprong niet meer uit handen en ging na het laatste fluitsignaal met een 1-3 overwinning van het veld.